Setia Bersama Premium Beautiful

Wednesday, August 14, 2019

Assalamualaikum & morning semua


Sebelum terlambat Sha nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha & semoga segala amalan korban kita diterima oleh Allah SWT.

Harini Sha nak share pengalaman2 customers Sha yang dah pakai Premium Beautiful. Premium Beautiful ni dah lebih 20 tahun dalam pasaran, so memang ada customers Sha ni dorang dulu dah pakai Premium Beautiful sebelum Sha pakai.



Macam kakak ni rupanya senegeri dengan Sha, penah baca blog Sha sebelum ni tapi beli PB dengan orang lain. Alhamdulillah set ke 3 ni beli dengan Sha. Hehe dah jodoh tak ke mana ye.  Dah pernah pakai 2 sets 11 tahun yang lalu, Sha buat bisnes pun baru 8 tahun. So, kakak ni memang dah tau kebaikan PB tu macamana. Dan nak dijadikan rezeki bila akak ni nak beli ada less 50%. Alhamdulillah terus dapat beli set ke-3. Yang bestnya set ke-2 tu boleh hantar repair bahagian yang rosak for FREE. So ada la back up if nak tukar2 pakai corset.



Yang ni another testimoni dari new customer Sha juga dari Terengganu.

Dari tahun 2006 dah sarung PB corset. Actually seronok dapat feedback bila dapat je PB, try semua ok pastu tanak tanggal dah. Sebab bila set baru ni pakai memang lagi sedap.

Ada banyak lagi testimoni customer yang dah pakai berset2 PB ni Alhamdulillah happy sangat 😘 so, anyone yang interested nak pakai PB boleh grab offer 50% tu ye.

Premium Beautiful ni long term investment, beli sekali bertahun boleh pakai sebab ada warranty lifetime service for FREE. Dan PB ni pulak 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan 💕

Free fitting just wassap je Sha 
wasap.my/601137758674/pb50

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe