Cara Ukur 360 Thera Pants (therapants)

Tuesday, November 19, 2019

Salam and morning uolss..


Mesti ramai yang berminat nak tau mengenai produk terbaru 360 Therapants ni kan. Alhamdulillah memang sambutan luar biasa. Feedback yang Sha dapat pun semua berpuas hati. Antara komen yang kerap Sha terima adalah therapants ni sedap dipakai.

Demand therapants ni bukan sahaja area Lembah Klang tapi dari seluruh Malaysia. Biasanya customer Lembah Klang Sha jumpa personally ukur dan bagi cuba therapants.

Tapiiii.. kalau uolss di luar Lembah Klang macam mana ye?

Ok camni.. 

Uolss just perlu ambil ukuran dan wasap pada Sha. Sha akan bagi saiz yang sesuai untuk uolss. Senang kan.

Tapi tapi.. macam mana kalau lepas dapat, rasa pakai tak selesa? Senang je.. Dengan Sha InsyaAllah boleh tukar saiz. Just pastikan condition therapants dan semua packaging dalam keadaan baik. Pulang balik pada Sha dan Sha boleh tukar pada saiz yang lain. Mudah dan terjamin kan... 😘

Ok kat sini Sha bagi cara untuk ambil ukuran untuk 360 therapants ni.
cara ukur 360 therapants
Ok ambik 2 ukuran kat atas then wasap pada Sha ye. Sama macam korset Premium Beautiful, therapants ni pun kena ikut bentuk badan si pemakai. Tak boleh standard size sebab bentuk badan masing-masing berbeza.

Ok la uolss.. Harap perkongsian Sha ni bermanfaat kepada semua ye.

Untuk details mengenai therapants wasap je Sha tau.

Sha Khalid


You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe