Advertisement

lawak la anak mamy ni...

hah amik ko pjg gile title..nampak sgt kan aku tgh mood rajin..siap 2 post arini..akkak...lg 1 jam nak 520 ape lg..layan arr tulis blog...kalo idak takde la deknon rajin nk menghapdatekan..aku tingat mlm td perangai anak aku sorg ni...besa nya kalo tgk tibi mlm2 kitaorg mmg akan tutup lampu kat ruang tamu tu..sbb mls nak bg dia panjat sana sini..kalo gelap dia behave sket..nak dijadikan cite..ade satu mlm ni hubby aku bukak la 104 tu tgk cite BOLOS..wakkak bley syafi lari pelok hubby aku sepjg2 cite tamo tgk..dia takot gamaknye tgk peserta2 tu pki baju ala2 berbungkus tu ...keke mmg behave gile lee...mana taknyee jeling sket2 jek tgk tv...badan dok melekap kt hubby aku...so mlm td..smbil2 iklan kt tv aku saje la tukar channel ke 104..kaka...bley dia tgk BOLOS tu terus p kat aku pelok..dah satu hal plak..elok2 leh duduk..dia nak dukung..keke mmg lawaklaa...aku rasa dia mmg takot la benda2 berbungkus ni..kalo tgk citer antu pon dgn syafi mmg layan laa..sesama penakot..dua2 tutup muka..tak tahan tu dia pon sama ckp momok2...kakaka..akak aku la ni tukang ajo...dia kdg2 kt umah syafi tatau duduk diam..dia takotkan jek momok..dah la mamat tu caya ade momok..laki aku dok keje marah aku takotkan dgn momok..kakka nk buat cemana kan...adehhh laa...lawak2...puas mlm td kitaorg ckp kt syafi..takde ape laa..mana ade momok..dia still melekap kt badan aku..last2 aku suh laki aku take over plak..penat mak ni...badan awak tu bkn ringan2 ok...last2 buat susu..smpi tetido kat atas bahu dedy...keke ciann anak mamy....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
lawak la anak mamy ni...