Ads

Advertisement

kebusanan

arini aku amatlaa busan sekali...uhuuhu...dh le lately ni takde keje..otak pon cam idle jek..hampes pon ade gak..adehhhh...cemana laa nk mantapkan blk IQ aku ni..dah le ngn koding pon byk aku dh lupa2...adehhh....arini hubby aku takde...blk ipoh amik keta satria kt umah MIL...so lunch td ...Jae aka korean tu nak banjer aku lunch...ekteli...dh lama dia ajak aku lunch..tp aku maleh...akkaka tak kena ngan selera aku laa...depa tu sket2 nak makan kat kopitiam laa..kat penang village laa...tp arini aku layan jeklaa..kang bila lg nak ikot...asik mengelak jek..takot lak dorg salah anggap...plan awalnye aku nak makan kat umah mer..kebetolan mer cuti arini..aku ingat nak tapau mcd n having lunch kt umah dia..tp dah dia beriya ajak aku..so aku p laa...lagipon orang nak belanja kan...rejeki jangan ditolak..kot mana tau aku dapat offer keje lain..so takde la terkilan sangat..hehe..so td aku makan Special Penang Village Fried Rice...gile byk ok portion dia..ngan telur mata kerbau..ngan ayam goreng..ngan udang sampai skrg aku rasa kenyang lagi..akkaka merana makkk ok nak abeskan makanan td..dah le dorg jenis makan laju n abes...aku ni dahla selalu makan pon sket2 jek amiknyee...arini layan arr makan sedebuk byk..smpi ke ptg perot aku ni rasa full lagi...ptg ni aku plan nak blk awal..tp tatau ar cemana...awal2 aku pon kol 520 gak..akakk tah ape2 lagi 10 menet jek pon nak ke kol 530 kan...berkira tol 10 menet pon...arini keje aku adelah menjelajah blog org...sungguh2 takde keje..ngn geng chating aku pon takde...uikss mati kutuk deknonnnn.....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
kebusanan