Advertisement

Finally....

Assalamualaikum...ahakss...lama gile ok blog ni bersawang..last entry aku on 2008..that time syakir masih lg di dalam rahimku..skrg dah nak masuk 2 yrs..11.11.10 ni syakir 2 tahun..sempena syakir nak masuk 2 thn ni la aku cam terasa nk update blog ni..nak kemas2 blk umah ni...nak cat baru..nak renovate sket bg menarik..ahaks since b4 ni aku privatise kan blog ku ini..baru skrg mak rasa nak inteprem..ahakss...

lama seyy nak dptkan mood nak tulis blk blog ni..gile ar 2 thn tinggal otak pon dah beku tapi takpe ar kan..diari kehidupanku bermula semula..ahakss..ade la jugak tempat nak simpan segala kenangan..at least bila dah tua2 nanti leh ar baca balik..haiii sha ape la yang ko bebelkan..sudah2 ...

okla first step aku nak mendecorate blk la blog aku ni..gile kosong takde pape...so will be back soooonnnn....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Finally....