Gynae & Pediatrics

Friday, October 15, 2010

Arini both aku and husband cuti..dua menda kena buat ...first thing first kena bawak syakir jumpe paed dia..dah 4 hari batuk & selsema..mlm td demam panas plak..so kalo dah demam tu mmg kena la bwk jumpe paed..have to take antibiotic la plak..baru nak elak amik antibiotic..masa check up paed dia ckp mmg ade whizzing..tp tak teruk lg ..buat nebulizer. after nebulizer mmg totally dah clear ..so okla..just amik ubat and kena abiskan antibiotic..Alhamdullillah tayah la nak kena nebulizer lg..



                                     awal2 ok lg..
                       masa ni siap muncung2 mulot..



            masa dah busan dah..siap nak jilat2 nebulizer tu..


Dah setel kan syakir aku plak kena jumpe Gynae. As usual kena la buat appointment dgn doc Fatima at kjmc. Mensetelkan masalah2 perempoan la ni..tot tet tot tet dgn doctor fatima smpi kol 1.20pm ok..haiiihh mmg cepat betol la masa berlalu skrg ni..buat 2 menda jek dah blh makan 1/2 hari.. yeyyy tp yang pastinya sgt best sbb blh mc di hari jumaat.....Have a nice weekend....

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Subscribe