Ads

Advertisement

Edisi Utara Part 1

Trip to utara last week adalah sgt best!!trip ni cum mini reunion la..sbb last minutes ade la mcm2 menda jadi..tp tetap best sbb dapat geder2 dengan my besties, soping2 dan yang penting dpt menghabiskan masa bersama dgn family. Ye la bukan senang nak bebetol sama2..jap aku bz, jap somi bz, so alang2 cuti sekolah ni blh la bwk syafi & syakir cuti2 skali..First day pegi Penang dulu, stay 1 nite kat Tg Bungah..
adik yg semangat nak bercuti, kol 4am dah bgn tido & siap mandi

dah hepi2 sbb tau nak pegi jalan..

lap u muahhss...

along tgh nyenyak tido lg...

muka2 hepi...

berenti kencing kat sg. perak..

isi minyak dl..perjlnan masih jauh..

adik yg sgt behave...

Sg. Perak...




ok la nanti kita sambung pulak part makan2..hehe ni baru intro..den mau pergi berbisnes..auwww...



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Edisi Utara Part 1

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.