Ads

Advertisement

Kerana diriku begitu berharga...

Seteleh penat bekerja dan berbisnes..masa utk merewardkan diri pula..ye la selama ni kalo kerja je nak bli handbag pon rasa kedekut. Boleh nak bli, tp pas bli menyesal sebab duit abes..haha tp dgn bisnes ni Alhamdulillah walaupon bisnes baru bermula tapi dah nampak bunga2 mekar..hehe..sebab aku pegang satu je..Allah dah tentukan rezeki utk setiap hambanya yang PENTING kena USAHA.. dan Alhamdulillah berkat usaha, doa dan tawakal serta tunjuk ajar yang tak putus2 dari hanis aku dah nmpk hasilnya sekarang..Thanks a lots Hanis, just follow ape yang org berjaya dah buat..insyaAllah kita pon akan berjaya ...Ameeennn...

So bagi rasa diri berharga sket, marila kita bersoping..sebab aku adalah kaki soping..jeng jeng jeng

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
untuk tuan empunya diri
.
.
.
.
.

dah aim beg ni dari seblm raya lagi..sbb tak mampuss kan so skrg ni baru merasa ..auww i loikee it..

Untuk en.suami sebab bersusah payah dalam melancarkan bisnes mak ni haa kan..so nak bg dia terus support kenalaa umpan sket..i lap u so much darlinggg...

Premium Beautiful rebat will ending verryyyyy verrryyy soon, so cepat2 book ur miracle corset yee...
contact me - SHA:012-21515141



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kerana diriku begitu berharga...

1 comments:

you totally deserve it dear!

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.