Ads

Advertisement

CDM Ceremony Award!!

19 November 2011, malam yang penuh meriah & glamorous, Majlis Ulangtahun ke-19 syarikat together with CDM Ceremony Award. Memang looking forward tunggu this date bcos last year Sha tak dapat nak attend, maklumlah time tu baru sebulan buat biznes, tatau kepentingan dtg event2 syarikat. Tapi kali ni Alhamdulillah boleh attend this event bersama-sama dengan business partners yang lain..terima kasih untuk semua biz partners yang sanggup turun dari Ipoh, Johor & Lembah Klang as well.

Me & CDM Hanis Haizi, my beloved leader..She look stunning in Radzuan Radzwill dress

This time around my great leader CDM Razali Zain naik pentas untuk award Crown Diamond Manager (CDM) pangkat tertinggi dalam syarikat. CDM hanya boleh dicapai bila kita berjaya mengumpul 2,000,000 sales value & above dan berjaya jugak melahirkan biz partner yang bergelar Double Diamond Manager (DDM). Betapa cantiknya business ni bcos kita takkan boleh berjaya sendirian, pasti ada biz partner yang mewarisi pangkat yang kita ada. Really proud to be under CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain group. InsyaAllah next year majlis ulangtahun ke-20 Sha plak naik CDM dgn biz partner yang lain..insyaAllah I'm working towards that..

CDM Razali Zain & CDM Hanis Haizi on stage

Malam ni jugak kitaorg dimeriahkan dgn lawak sengal Saleh Yakob aka Abg Jem hehe..mmg syok sbb dia lawak & nyanyi pon sedap. Mmg takde rasa boring walau sesaat pon. So, jom kita layan pics lain plak ;)

Amik aura CDM Razali Zain, next year will be my turn :)

Amik aura CDM Multimillionaire CDM Kak Ana

With supportive daddy in the business..CDM Cschan

My sporting hubby..
 then...Group photos with CDM Hanis Haizi

Team from Ipoh

Sebahagian dr my biz partners from Johor & Lembah Klang

Hebats!!
nak terbang tinggi ke Holland & Belgium!!can't wait..

Hubby, me, DSM Wanie, kak ija & kak ayu

Strive For Perfect Vision!!!

geng Chinese duduk row dpn Sha, dorg pon sporting memasing tiup wisel.. 1Malaysia maa

Sepuput sepapat in the biz, geng gosip2 kelass ko jah!!
Saleh Yakob aka Abg Jem glamor malam tu

All of us under group CDM Hanis Haizi, we are from different background but we have the same vision !!


 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
CDM Ceremony Award!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.