Premium Beautiful : Holland & Belgium Free Trip

Wednesday, November 16, 2011

Alhamdulillah..syukur sangat2 ke hadrat Allah. segala penah lelah selama 5 bulan berbalas...masa dapat surat ni mmg rasa sangat2 teruja & syahdu, dah la masa hubby tunjuk surat ni kepala tgh tingtong migrain..tp mmg Allah je yang tahu perasaan ni cemana...arghh tak penah mimpi akan dapat FREE Trip ke Europe...tp Alhamdulillah berkat usaha yang konsisten dan guide dr leader Hanis Haizi semua nya tak mustahil utk dikecapi daripada business nih.


Surat utk qualifier Holland & Belgium

Meh kita layan japss ape yang menarik di Holland & Belgium..oh yee..insyaAllah Sha & semua usahawan Premium Beautiful akan ke Holland on April 2012, masa tu ada Tulips Festival..Subhanallah seronoknyaa..sure baring2 atas tulips kan time tu ..tak sabarnyaaa....








Welcome to Holland!!!
Subhanallah..sungguh cantik ciptaan Allah..mcm cake lapis sarawak pon ade
Pic ni jadi wallpaper i selama 5 bulan..hehe tiap2 hari tgk leleh air liuq

Okei yg ni kat Belgium..maybe mampu tgk jela kt sana hehe

yeayyy famous belgian choc..nyummm...sure akan diborong nanti
So anyone yang mmg kaki berjalan seperti saya :) dengan bisnes ni melancong adalah FOC!!yes just bawak duit SHOPPING je ...Trip mmg 5 star macam Sha pergi Hong Kong aritu..rasa seronok sangat & mmg akan jadi kenangan paling manis dalam hidup..Alhamdulillah..Sha just buat business ni PART TIME & TEAMWORK project. So, jangan malu2 call/sms me for more details yaa 012-2151541 or email kebayalabuh@gmail.com

You Might Also Like

3 comments

  1. Congrats Sha!! ye la... Kalau kita buat sungguh2 mesti hasil pun berbaloi.. Kita pun x sabar nak join Vietnam trip!! :) nak ikut!!!!!

    ReplyDelete
  2. Leonidas choc Belgium yg terkenal, selain Neuhaus... Kalau ko dpt gi kilang dia lg sodap... N jgn lupa Belgium Waffle kat Maniken Pis... €1 seketul... Eh ke €1.5.... Dekat Grand Palais...

    ReplyDelete
  3. Mimie : Yesss confirm kita shopping sakan kat Vietnam nanti!!make sure bawak biz partners sekali k :)

    Musz : hehhe insyaAllah, if follow trip company mmg tip top so mmg tayah risau..hehhe besnyaa tak sabar

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe