Ads

Advertisement

Premium Beautiful Award aka ~Diamond Night 2012~

This coming 21 April will be another big event for me.


Alhamdullillah, Sha akan naik pentas 2 kali untuk 2 award yang berlainan. Memang syukur dan bangga sebab pencapaian dalam bisnes ni dihargai. Tak sabar nak dengar nama dipanggil

   "Double Diamond Manager NorHafizsha"

   "Car Fund Achiever NorHafizsha"

Hehe.. dah boleh visualize macam mana naik pentas nanti. Tahun ni dah berangan nak tempah dengan designer ermm nak pakai baju macam mana ye.. :D .Yang pasti, masing2 pun akan bergaya dengan pelbagai fesyen.

Lepas majlis nanti Sha uploadkan gambar2 sepanjang hari tu ye. Sementara tu nak flash back balik masa Diamond Night last year. Masa tu, Sha naik pentas sebagai Diamond Sales Manager (DSM). Sha ingat lagi masa tu dapat tau naik pentas seminggu sebelum event. So, masa dapat tau tu memang sangat-sangat teruja terus call my leader cdm Hanis, dia pon suruh tempah designer tapi memang tak sempat so beli je ready made...owhh masih segar dalam ingatan saat-saat ni. Alhamdulillah after 3 months buat business terus berjaya naik pentas ambil award..with the right guidance & right group memang tak mustahil.

premium beautiful 1

premium beautiful 2

premium beautiful 3

Sha target setiap tahun mesti naik pentas dengan lebih ramai business partner. Tahun lepas naik seorang diri. Kali ni insyaAllah dengan 3 biz partners. Prinsip dalam bisnes ni, kita berjaya bila business partner kita berjaya. There is no 'I' in TEAM.

Sha : 012-2151541
Let's be part of my team now :-)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Award aka ~Diamond Night 2012~

1 comments:

Nantikan entry esok.
Boleh pilih dress mana nak pakai ye.

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.