Ads

Advertisement

I LOVE My PART TIME Business !!!



Bermula hanya mahu dapat additional income untuk SAVING..Tapi seiring dengan income yang dapat 5 figures every month Alhamdulillah dapat jugak benefits lain..syukur sangat..semuanya dalam masa setahun & konsisten..sesungguhnya apa yang dapat ni memang tak pernah Sha terfikir & termimpi nak dapat...tapi memang setiap USAHA yang kita lakukan pasti Allah akan bagi ganjaran yang setimpal..


FOC Trip 3 Kali Setahun dengan Package VIP.. Hong Kong Disneyland, Holland & Belgium, Vietnam & NOW Guangzhou

Rewards for achievement : Tabung Kereta, Jam tangan for 100,000 sales/month & Pen for Double Diamond Manager

Perempuan memang tak boleh dipisahkan dengan SHOPPING!!!Alhamdulillah boleh shopping tanpa was-was ;)

Sambil bercuti sambil jumpa clients..memang best..HAPPY bila tengok anak-anak HAPPY!!

Melaram;-) hehe kalo tak buat business tatau bila nak pakai dress cantek-cantek..Biasa la kan perempuan memang suka pada kecantikan ..

Be in the RIGHT GROUP, RIGHT LEADER & GOOD TEAMWORK !!! 
Sha : 012-2151541
Email : kebayalabuh@gmail.com





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
I LOVE My PART TIME Business !!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.