I LOVE My PART TIME Business !!!

Wednesday, February 22, 2012



Bermula hanya mahu dapat additional income untuk SAVING..Tapi seiring dengan income yang dapat 5 figures every month Alhamdulillah dapat jugak benefits lain..syukur sangat..semuanya dalam masa setahun & konsisten..sesungguhnya apa yang dapat ni memang tak pernah Sha terfikir & termimpi nak dapat...tapi memang setiap USAHA yang kita lakukan pasti Allah akan bagi ganjaran yang setimpal..


FOC Trip 3 Kali Setahun dengan Package VIP.. Hong Kong Disneyland, Holland & Belgium, Vietnam & NOW Guangzhou

Rewards for achievement : Tabung Kereta, Jam tangan for 100,000 sales/month & Pen for Double Diamond Manager

Perempuan memang tak boleh dipisahkan dengan SHOPPING!!!Alhamdulillah boleh shopping tanpa was-was ;)

Sambil bercuti sambil jumpa clients..memang best..HAPPY bila tengok anak-anak HAPPY!!

Melaram;-) hehe kalo tak buat business tatau bila nak pakai dress cantek-cantek..Biasa la kan perempuan memang suka pada kecantikan ..

Be in the RIGHT GROUP, RIGHT LEADER & GOOD TEAMWORK !!! 
Sha : 012-2151541
Email : kebayalabuh@gmail.com



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe