Advertisement

Family Gathering

Lama rasanya tak update blog..sorry Sha busy sangat-sangat..InsyaAllah back to normal sekarang ;-)

So, last week my Along ajak buat family gathering sempena his eldest son nak balik semula ke Mesir next week. Ye lah masing-masing busy so if ada aktiviti macam ni la baru boleh nak berkumpul semua ni pon tak ukup korum sebab my Angah ada plan lain juga..

We decided nak buat kat tempat yang ada laut sebab nak bermandi-manda & berBBQ. Mula-mula decide nak pegi Tioman tapi cam leceh arr nak naik bot bagai kan so finally pilih Endau since Sha pon tak penah sampai lagi sini even dalam negeri Johor.


Premium Beautiful
2D1N at Endau Beach Resort
Premium Beautiful 1
Endau Beach Resort

Yang paling happy of course la kanak-kanak, tapi mak bapak pun sama 2x5. Memang tenang gile otak bila duduk tepi pantai ni kann..Journey from Segamat to Endau lebih kurang 3 jam so tak lama sangat laa..

Premium Beautiful 2
Syafi yang first sekali turun laut & last sekali naik huhu
Premium Beautiful 4
Syakir as usual berkepit dgn Mummy
Premium Beautiful 5
Kanak-kanak ribena main pasir 

Premium Beautiful 6
kitaorang ingat cam takde orang..tgk2 ramai je org
Dah puas berendam, malam acara BBQ pulak. Makan udang, sotong & ikan fresh dari laut memang heaven on earth

Premium Beautiful 7
sedapsss !!!
Premium Beautiful 8
Acara membakar

Premium Beautiful 9
I tolong pegang pinggan je uolss..panasss ;)
Esoknya before balik yang lelakis terjun tiruk masuk swimming pool..

Premium Beautiful 10


Premium Beautiful Sha
Mamarazi
Premium Beautiful Syakir
besfren Syakir & Afif
Premium Beautiful along
Ni laa orang yang di raikan .. Ustaz Zarul ;-)
Premium Beautiful family
Ini laa family kecil saya, Angah's family je takde ..
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..seronok sangat dapat kumpul dengan mak & adik beradik..InsyaAllah akan dijadikan yearly aktiviti..

Premium Beautiful 111
On the way balik singgah sini shopping keropok & ikan masin ;-)





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Family Gathering

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.