Ads

Advertisement

My New Tailor

Hi!

Sha nak share my new tailor or boutique tempat Sha tempah baju & dress. Just found about this boutique seminggu before cuti raya. Actually dah tau lama gak..but tak tergerak hati nak tempah dengan this tailor pon..sebab nothing buat Sha impress about this boutique.

Tapiii, seminggu before nak cuti raya tu. Ternampak mannequin pakai peplum kat boutique ni so cam terbuka hati nak tempah baju raya. So, Sha & my kelik kat ofis just mencuba nasib la tengok dia nak terima tempahan ke tak..tup tup tailor ni ok je...maka zaaass la we ols menempah baju kat sini...


premium beautiful corset
Peplum for my raya
Siap dalam masa 5 hari!! Sedap di pakai & murah jekkss..

Nextt, Sha tempah pulak baju untuk pakai masa wedding my boss..ni pulak siap dalam masa 3 hari..haha mak suka uolss...

premium beautiful 1
Inspired by Scha Alyahya's dress

premium beautiful 2
Suka sangat baju ni sebab tu post banyak gambar haha..Hover!!

premium beautiful 3
butang-butang di belakang & di tangan

And....yang paling latest tempah dress untuk Award! Ni memang gile last minutes..2 hari dah siap! haha seb baik laaa regular customer kan..so tanpa banyak soal dorang buatkan je..Sha dapat dress ni pukul 11pagi, event start kol 1..haha tanpa fitting semua tapi sebab percaya dengan tailor ni and so far tempah 2 pasang dress memang cun je dorang fitting makanyaaa lahir laa dress ini.....


premium beautiful 5
Simple je...tapi mak memang gile butang..semua nak butang ahakss...

premium beautiful 45
With my besties in the business Ain & Kak Ayu masa Award. Suka gambo ni sebab i nampak kurus plak uolss..haha

Overall memang sangat puas hati dengan my new tailor ni, sesapa yang berminat silala pergi buat lawatan sambil belajar ye..boutiquenya ialah EMMA WARDROBE di Uptown Damansara..







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
My New Tailor

3 comments:

suka dress masa award tu :)

wah..kak sha..kecik molek je tengok..well..orang dah cantik,mesti la pakai ape pun cantik...klu baju lg cantik..
lagi la kebabomm...hehe

kak sha, kat ner kedai tu?

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.