Advertisement

Real Kids Concert - Convocation Day

Dah hujung tahun 2012 kan..sekejap sangat masa berlalu sekarang ni..Rasa macam baru je masuk May, 2012 hantar Syafi & Syakir kat Real Kids. Tup tup dapat surat invitation untuk konsert & convocation day.

Sangat-sangat teruja nak pergi tengok Syafi & Syakir perform..paling teruja nak tengok Syakir la sebab dia ni jenis tak mingle dengan orang sangat..konsert ni dorang buat kat Dewan Sivik MBPJ pada 20 October 2012, kalo tengok muka parents masing-masing semua teruja..seronokkan tengok anak-anak dah membesar dengan bijak & sihat. Sedih pun ada gak sebab lepas ni no more baby-baby dah..sob sob sob...

ok meh tengok gambar masa konsert aritu..


premium beautiful
sessi make up..siap pakai lipstick uolss
premium beautiful 1
muka monyok je..suka buat hal dia sendiri

premium beautiful 3
sessi bergambar solo, koboi ;)

collagen
teacher yang sporting

collagen
pandai jugak anak mamy menari hihihi... lagu Berjuta Batu untuk 4 years 

premium beautiful 4
Syafi perform lagu koboi..lupa plak apa title 

premium beautiful 6
ok budak kecit ni nak berkepit dengan mamy 

premium beautiful 34
mamy kena iring Syafi amik scroll...sorry la gambo shacking..

collagen
dah besar my big boy..sedih plan :(

Seronok & sedih pun ada masa konsert ni .tp I kan macho hehe..sedih sebab sekejap sangat dorang ni dah membesar..belum puas gomol-gomol, manja-manja...macamni la kot mak kita rasa dulu kan..bila anak dah besar, lepas tu masuk U, kerja , khawin..pastu khawin, then 3 bulan sekali baru balik kampung..owhh tanak jadi camtu kan..Happy sebab dorang membesar dengan sihat & bijak..semoga dapat beri yang terbaik untuk Syafi & Syakir sampai akhir hayat ku ..Aminnnn






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Real Kids Concert - Convocation Day

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.