Kebaikan Premium Beautiful Atasi Masalah Biasa Setiap Wanita

Wednesday, August 16, 2017

kebaikan premium beautiful

Sha nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful. Sha percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


Long Brassiere
premium beautiful long bra

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik



Long Girdle 

premium beautiful long girdle

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



Waist Nipper

premium beautiful waist nipper

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

So, sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai Premium Beautiful, boleh call/sms/whatsapp Sha, 011-3775 8674. Dan kalau nak buat group demo pun boleh. Just inform Sha and Sha boleh share secara 'live'.





premium beautiful promotion



SPECIAL PREMIUM BEAUTIFUL PROMO*
GRAB NOW!!


Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Sha buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 011-3775 8674 
 sha@shakhalid.com 

atau klik sini untuk fill up inquiry form

* while stocks last

You Might Also Like

12 comments

  1. teringin sangat nak beli!tp mcm tak mampu je// :(

    ReplyDelete
  2. cik helena : sha accept installment jugak..nanti email/sms la eh nak more info 012-2151541

    cik farizam : tenchuu

    ReplyDelete
  3. benjy sudah VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards 2012 ... mohon bantuan juga untuk VOTE benjystanis di kategori 'worst blog' ... sama sama kita membantu dengan cara yang positif ... terima kasih.

    ReplyDelete
  4. ok benjy tenkiuuu..will do

    ReplyDelete
  5. Anonymous9:56 PM

    nice blog :)

    ReplyDelete
  6. Brapa hrga nya? Mcm mnarik saja.

    ReplyDelete
  7. Eiyna, msg kat Sha no fon, nti Sha citer lebih lanjut mengenai korset ni. 012-2151541

    ReplyDelete
  8. terbaik lah...ringkas dan padat ngan info

    ReplyDelete
  9. Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts Free Download To Change Your Blogger Template Free download blogger template http://www.bigmasstemplate.blogspot.in/

    ReplyDelete
  10. Anonymous11:23 PM

    Camne nak beli korset ni .

    ReplyDelete
  11. Boleh msg Sha ye 012-2151541

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe