21st Anniversary : 9 - November - 2013

Tuesday, November 12, 2013

Alhamdulillah, sudah 21 tahun Syarikat berdiri kukuh dengan pencapaian yang semakin lama semakin membanggakan. Proud to be part of the family member. Semoga tahun mendatang akan memberi lebih lagi kejayaan untuk kami entrepreneurs yang bernaung dibawahnya.

Our 21st anniversary diraikan di MIECC dengan gilang gemilang. Tahun ini kami meraikan 28 Crown Diamond Manager (CDM), teringat kenangan last year..memang unforgettable moment bila naik pentas diraikan pangkat tertinggi. Rasa semua pengorbanan selama ni berbayar. 

This year, Sha meraikan my business partner CDM Shaliza Aziz. Congratulations Eija! Im so proud of you dear.




Event kali ni Sha try buat baju dengan Aleng Tohara. Seriously, I'm in love dengan my own dress..not too expensive but yet it looks exactly as I requested. I think dah jumpa kot orang yang betul-betul memenuhi citarasaku..inshaAllah next event pon dah plan nak buat dengan Aleng lagi..thanks Aleng for the lovely dress...loveee it so much!!


Let's enjoy the photos. No official photographers, husband je jadi photographer. So, just capture pic business partners yang ada masa tu je..Sorry to all yang tak sempat nak disnap pic ok...muahhsss


part of my proteges.

Bridging People Across Boundaries

with my direct protege Mieza Rahman. Used to be my PB user tapi now become my business partner. 

Sumaiya Kaseim, She's actually a Thai but now dah dapat PR Malaysia. Proud to have you in my team Ya

Preggy mummy yang kuat semangat Rena. Keep it up dear

Mieza and her team.  

Misha Omar performed. I like lagu Angin Syurga..

GLAMpreneurs on stage bergoyang duyu. CDM Mai as a speaker jemputan syarikat.
 Last but not least. With cinta hati saya gethuuuu..



Stay tune for GLAM DINNER entry !!!





You Might Also Like

1 comments

  1. Tq sha :) kalau sha tak share peluang ni, I wont be here. Last week masa naik stage memang sebak sgt coz terlalu byk sgt perubahan hidup after buat biznes ni .. happy!!

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe