Ads

Advertisement

Bio Seleza - The new revolution of Sanitary Pad!

Happy monday uols


Harini Sha sangat-sangat excited nak share pasal pad or tuala wanita. Actually masa first tau mengenai product Bio Seleza ni tak rasa excited langsung, sebab rasa macam..pad? tuala wanita? takpe laa aku nak jual or promote corset jee... konon-konon pandang rendah la pada tuala wanita ni kan..al maklum laa dah dekat 8 bulan tak period (sbb pregnant) hehehe 

Tapi...... bila sha sendiri dah tengok demo real mengenai product bio seleza ni & dah tau apa kegunaan tuala wanita aka pad ni memang terus terfikir nak share dengan semua yang baca blog Sha ni. Sebab pad ni actually sama je macam premium beautiful corset cuma versi lebih murah.

Ok sebelum Sha share lebih banyak info pasal pad or tuala wanita ni, Sha nak share video demo untuk produk bio seleza ni...jommm kita tengok video dulu



video
Part 1


video
Part 2

ok dah tengok video kan? selama ni macam Sha sendiri memang pandang remeh je bab pad ni, selalu fikir macamni 'ala letak kat bawah je kot, pastu nanti dah tukar buang jugak' mentality Sha memang fikir macamtu. Firstly because of rasa mahal! tapi tak pernah tengok dari side kesihatan or kesan jangka panjang. 

Actually bila tengok dari pad yang ada kat pasaran semua dibuat dari bahan kitar semula, dalam bahan kitar semula tu macam-macam ada. Dari situ la kita akan terdedah kepada penyakit or cancer pangkal rahim. iskkk sambil taip ni pun rasa seriau & takut. Maybe kita takkan rasa sekarang sebab tak terkena lagi, tapi prevention is better then cure! kena jaga-jaga dari sekarang. Sebab yang nak menanggung sakit pun kita juga orang perempuan. 

Even Sha tak guna lagi pad ni, Alhamdulillah memang dah ada customer yang beli dengan Sha & feedback mereka sangat-sangat positive. Antaranya :-

1. Menjimatkan - Just pakai 3 pad je dalam tempoh period & selebihnya pakai pantyliner. Sebab darah haid banyak keluar terus masa buang air kecil or besar. So, pad or tuala wanita tu tak penuh & tak perlu tukar sehari sampai 2-3 pad. And kalo u all tengok video tu darah memang menyerap terus & permukaan pad akan kering so sangat-sangat selesa

2. Mengetatkan & merapatkan - Kesan ni individual la boleh rasa :) as perempuan kita tau la rasanya macamana. So, tayah laa penat2 makan or minum kacip fatimah ye uolss :) 

3. Nipis & tak merimaskan - Sha selalu ada masalah kalo pakai pad time dalam pantang, sebab maternity pad biasanya lebar & tebal. So, memang my friends yang dah pakai ni advise tukar la kepada Bio Seleza ni sebab pakai dalam pantang pon ok tak leaking & nipis. So if jahit pun tak sakit & selesa

Untuk pad ni pulak, ada dalam bentuk pantyliner, day safe, night  & extra night long. If u all interested nak tengok demo & nak pakai boleh contact Sha ok :) Sha boleh tunjuk live demo lagi hehehe...so korang leh feel & tengok sendiri. U all boleh beli in 1 box mix or by packet. 

So just roger-roger Sha 012-2151541 or email sha@shakhalid.com







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bio Seleza - The new revolution of Sanitary Pad!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.