Bio Seleza Feminine Pad

Tuesday, October 31, 2017 Sha Khalid 0 Comments

Bio Seleza Pad digunakan oleh wanita untuk kesihatan
Bio Seleza Pilihan Semua Wanita

Bio Seleza Feminine Pad dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akihat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unit, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang optima sepanjang hari.

Jalur Teras Anti-Bakteria

Dirumuskan dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Selain itu, ia membantu menggalakkan sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.

Penyerapan Secara Hiper

Menyerap cecair dengan cepat dan berupaya menampungnya. Ia menjadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.

Rekaan Kawalan Kebocoran Yang Unggul

Mencegah kebocoran dan aliran-putar-balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

Permukaan Kapas Yang Lembut

Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

Lapisan Berongga Untuk Pengaliran Udara

Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau. Selain itu, ia membantu menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit.

Ultra Nipis

Tiada perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

Tidak Bertoksik dan Mesra Kulit

Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

Perlindungan Kebersihan Yang Maksimum

Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah dibawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.


Demo Bio Seleza
Dalam demo Bio Seleza ini, ditunjukkan perbandingan penggunaan Bio Seleza dan dua lagi pad yang boleh dibeli di pasaran. Daya serapan Bio Seleza terbukti lebih baik dan dapat menampung lebih cairan berbanding dengan dua produk yang lain. Dibandingkan juga material yang digunakan dalam Bio Seleza dan dua lagi produk berkenaan.


Contact Sha : 011-3775 8674 for more product information atau just klik pada link Contact Me di atas.

Lain-lain maklumat mengenai Bio Seleza:

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.