Ads

Advertisement

PREMIUM BEAUTIFUL BIG SALE 2015

ASSALAMU'ALAIKUM W.B.T & MORNING

Sinonim dengan bulan Disember ialah bulan sales sedunia. So, sempena dengan itu juga Sha tanak lepaskan peluang untuk buat BIG SALE untuk set Premium Beautiful corset untuk semua yang dah lama mengidam nak pakai Premium Beautiful corset. 



Harga memang gile punye MURAH! memang tak pernah Sha buat semurah ini. Jangan risau walaupun murah tapi.....


        DIJAMIN SET BARU...

⚡️Saiz boleh ditukar ikut kesesuaian
⚡️Pembayaran hanya melalui Cash, kad kredit atau RHB EASY


FYI...

PREMIUM BEAUTIFUL disyorkan untuk :-

🔅 Bakal pengantin yang nak nampak meletops atas pelamin
🔅 Nak kurus/cantik
🔅 Membentuk shape badan yg ideal
🔅 Slip disc
🔅 Banyakkan susu badan
🔅 Keputihan
🔅 Period pain
🔅 Cyst/fabroid
🔅 Migrain
🔅 Gastric
🔅 In confinement/dalam pantang
🔅 Irregular period/period tak teratur


* LIMITED stocks and TIME only


Boleh contact Sha untuk details ye :-

Sha : 012-2151541

Psst.. If you know anyone who is looking for premium beautiful, please share this with them. Really appreciate it. 😍😍





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
PREMIUM BEAUTIFUL BIG SALE 2015

Premium Beautiful - Sakit tulang belakang

Hai my beloved readers....

Harini Sha nak share beberapa testimoni daripada customer yang dah pakai Premium Beautiful corset untuk yang ada masalah tulang belakang aka sakit pinggang. 

Actually, waist nipper Premium Beautiful ni memang sangat-sangat membantu untuk masalah tulang belakang. So,if u all ada problem macamni can give it a try ;-)








Ok so if anyone interested boleh whatapps Sha kay :-) Rebate for PB will last this month so if you all grab now memang sangattt jimat! 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful - Sakit tulang belakang

Premium Beautiful in Natural Health Magazine

Assalamualaikum & good morning 💋

Proudly nak share with all my blog readers, recently Premium Beautiful corset dianugerahkan sebagai 'Best Body Shaping Lingerie' for readers' choice award 2015 in Natural Health magazine. 



Memang tak dinafikan dengan pakai Premium Beautiful akan dapat instant shaping. Pakai je terus nampak kesan, bila pakai berterusan & pakai dengan cara yang betul masa tak pakai pun shaping tu dah ada. 



Yang badan kurus or berisi nak pakai Premium beautiful corset semua boleh  untuk dapatkan body shape yang menarik. 

Untuk promotion price boleh contact Sha for details ok. Limited pieces & limited time 💋



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful in Natural Health Magazine

Bio Velocity Sleepmate - Beli 3 Percuma 1

Assalamualaikum & morning :)


Sempena dengan bulan terakhir offer untuk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Sha dengan bermurah hatinya nak bagi special price untuk yang ada niat lama dah nak pakai BVSM ni..

Untuk special promo ni, valid untuk 3 belian BVSM sekaligus ye...bila beli 3 ni Sha akan bagi 1 BVSM secara PERCUMA! yeahhh PERCUMA okkk... hehe so kena cepat-cepat rebut peluang yang ada ni ...

Untuk yang nak bagi kat ibu/bapa, ibu/bapa mertua..ni laah peluang yang korang boleh rebut, bagi dorang sebagai FREE gift dan secara tak langsung boleh guna untuk diri sendiri for FREE .

Untuk yang rasa banyaknya nak keluar cash, Sha advise share sesama kawan-kawan. So that tak rasa sangat banyak duit tu nak keluar. betul tak?? 

Ok untuk details harga & macamana promo ni berlaku boleh Whatapps or Call Sha terus kay.. 012-2151541.  





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bio Velocity Sleepmate - Beli 3 Percuma 1

Premium Beautiful Classic & Elegance Offer

Salam dan selamat pagi uolss..

Lama tak offer promo untuk Premium Beautiful pada readers shakhalid.com ni. So, Sha bermurah hati nak bagi harga terbaik untuk korang semua dengan servis terbaik. Korang just perlu:

* whatsapp Sha nama dan lokasi kat mana
* yang kawasan KL/Selangor Sha akan pergi ukur
* yang di luar kawasan, Sha guide macam mana nak ambik ukuran
* then Sha akan quote best price untuk korang

Untuk info, Premium Beautiful Classic dengan Elegance ni ada beza. Yang mana satu korang patut pakai?

premium beautiful classic
Premium Beautiful Classic ni comes in black colour

Ok, Premium Beautiful Classic ni adalah untuk:

* korang yang tak pernah lagi pakai Premium Beautiful ataupun kiranya first time user la

Firstly, Premium Beautiful Classic ni akan reposition balik lemak-lemak kat badan. Biasanya orang perempuan, lemak banyak terkumpul kat belakang badan, pinggang, perut dan paha. So, kita target dulu untuk alihkan lemak-lemak ni ke bahagian sepatutnya. Bila konsisten pakai PB ni, badan kita takkan menggelebeh disebabkan lemak-lemak berlebihan tu.


premium beautiful elegance
Premium Beautiful Elegance ni pulak grey in colour. Ia lebih lembut & elegance seperti namanya..  :)

Premium Beautiful Elegance pula untuk:

* korang yang dah pakai Premium Beautiful Classic so korang memang dah ada body shape
* korang yang tak banyak lemak-lemak berlebihan yang nak nampak badan lagi kemas

Jangan sangka korang yang dah body shape model tu tak perlu pakai Premium Beautiful. Pilih Elegance sebab korang akan lebih selesa dan confident.

Kalau korang ada sebarang kemusykilan nak tanya atau nakkan best offer untuk Premium Beautiful Classic atau Elegance, boleh whatsapp kat Sha 012-2151541.

Your trusted Premium Beautiful agent ;)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Classic & Elegance Offer

Premium Beautiful Best Offer

Assalamualaikum & happy working peeps


Actually Sha nak share 1 program yang sangat-sangat interesting especially untuk sesiapa yang nak get fit & nak kurus. 

Program ni akan berlangsung selama 8 minggu & we call it 8 weeks Fitness Challenge. Kita akan ada our own personal instructor yang akan guide us untuk fitness challenge ni. So, dalam masa 8 minggu ni kita akan monitor penurunan berat badan, inches & semua yang berkaitan dengan body kita. 

Sangat-sangat menarik program ni dan antara aktiviti yang include in this program ialah  Zumba, Aqua Zumba, Bolly Dazz, Hiking, Hot Hula & VeraFlow. Dan semua aktiviti akan diadakan hanya seminggu sekali. On top of that antara yang mempercepatkan proses penurunan berat badan ialah dengan minum Mineral Coffee & makan garlic so semua termasuk sekali dalam program ni.




Lagi satu BERITA BAIK yang Sha nak share kat sini ialah...

Actually bila kita bersenam dengan memakai Premium Beautiful corset proses pembakaran kalori akan jadi lebih cepat & 2 kali ganda lebih banyak kalori dibuang sooooo untuk bulan Oktober ni untuk sesiapa yang memang berminat nak pakai Premium Beautiful corset & nak kurus cepat Sha akan bagi FREE 8 ZUMBA SESSIONS!! Its worth RM500 

But unfortunately this offer untuk FREE Zumba sessions ni hanya valid untuk warga KL/Selangor & Johor Bharu sahaja sebab Program ni akan diadakan di The Club, Bandar Utama PJ & Johor Bharu sahaja. Kalau orang yang jauh-jauh takut susah sikit nak pergi kan.

So, cepat-cepat grab this offer sebab ianya sangat-sangat special. Dapat pakai Premium Beautiful corset + Free Zumba + Free instructor yang akan monitor untuk kita dapatkan semula berat badan yang ideal ..

Untuk lagi details tenting this offer bole Whatapps Sha kay 012-2151541



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Best Offer

Bio Velocity Sleep Mate - BVSM



Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.


Tidur yang berkualiti

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari.

 


BVSM - Fungi & Kebaikan

Kini adanya Bio Velocity Sleep Mate yang mampu memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhannya. Pelapik tilam ini menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam tubuh kita.



Ciri-ciri terbaik BVSM
Fungsi Utam BVSM

Kebaikan BVSM

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate - BVSM


Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) terkenal dengan kehebatannya selepas ramai penggunanya tampil berkongsi kebaikan yang diperolehi. Ramai testimoni tersebut berjaya merawat penyakit yang dihidapi selepas menggunakan BVSM sebagai alas tilam atau selimut.


Cerita perkongsian testimoni pesakit-pesakit tersebut boleh ditonton melalui Youtube. Di sini sha tunjukkan beberapa perkongsian testimoni dari hasil pemakaian BVSM...








Cara Penjagaan & Penggunaan BVSM




“CEGAH SEBELUM SAKIT, RAWAT SEBELUM PARAH”.


KINI SEMUA MAMPU MILIKI DAN RASAI DUNIA KEHEBATAN BIO VELOCITY SLEEP MATE!






~ 1 RUMAH 1 BVSM ~ 




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bio Velocity Sleep Mate - BVSM

Premium Beautiful Best Price



Morning lovelies ....

These few days ramai message & email Sha untuk beli Premium Beautiful dan bertanya untuk harga offer or best price. 

Dengan berbesar hati Sha nak buat offer yang sangat meletopss untuk 1 fullset Premium Beautiful dan u all boleh jimat up to RM700 ...

Offer ni hanya valid until 17/9/2015 sahaja. So, hurryyy get this offer while it last ..





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Best Price

Start Your Own Business Today

Sha has an announcement to be made - to whom are looking for extra income or have been eyeing to be part of my business partner.





NOW is the right time for you to start your business with US because:-

  • Company has just announced extra rebates for Premium Beautiful and a few more killer products. Getting extra rebates, means getting bigger bonus. Like like :D

  • The new travel package has just started a few days ago (1/8)! Weehuu.. It would be OSAKA, JAPAN this time. Actually Sha does not mind which country because each trip with company, the satisfaction is guaranteed but, JAPAN is one of my dream country to visit.. yeayyy

Joining now, means extra income on top of your monthly salary. Your first bonus up to RM5000! 

Book your appointment now & Sha will share about our business. Then you decide for yourself.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Start Your Own Business Today

Premium Beautiful Murah



Salam uolss.. Sha doakan korang semua sentiasa hepi dan sihat selalu.

Sepanjang Sha menjadi penjual profesional Premium Beautiful ni, salah satu soalan yang biasa potential customers tanya adalah kenapa sesetengah orang jual Premium Beautiful dengan harga yang murah. Actually, Premium Beautiful ni ada harga pasaran dia. Kalau terlalu murah, kena berhati-hati sebelum beli.

Kalau korang hadapi situasi ni, ada beberapa soalan yang patut korang tanya pada penjual tu:

1. Ni set baru ke?
2. Macam mana ukuran korset ni ye?
3. Kalau I try tapi tak muat atau tak selesa, boleh tak I tukar saiz lain?
4. Kalau rosak korset ni, boleh tak hantar repair?


1. Ni set baru ke?
Premium Beautiful ni kita pakai di bahagian dalam. So kalau yang terpakai, takut tak bersih atau kemungkinan ada jangkitan kalau ada kuman. Dan set lama memanglah tak boleh tukar-tukar saiz kalau tak muat.

2. Macam mana ukuran korset ni ye?
Premium Beautiful MESTI kena ukur ikut badan setiap pemakainya. Tak ada istilah saiz S, M, L, XL, XXL ke. Itula juga yang amat unik dengan Premium Beautiful ni. Setiap orang ada bentuk badan yang berlainan. Ada yang bentuk pear (besar di pinggul), apple (besar di atas), banana (atas dan bawah kecik) atau hourglass (atas dan bawah sekata). Sebab tu setiap piece Premium Beautiful (long bra, waist nipper & long girdle) takkan sama.

3. Kalau try tapi tak muat atau tak selesa, boleh tak tukar saiz lain?
Ini biasanya kalau korang jauh daripada si penjual. Sha biasanya akan mintak customer ukur dan bagi ukuran pada Sha. Daripada saiz tu memang Sha boleh tau apa saiz Premium Beautiful yang sesuai. So, Sha akan mintak diorang try dulu. As long as korset tak kotor, takde kesan kotoran dan semua label dan packaging still ada dan tak koyak Sha memang akan bagi tukar. Memang dah biasa customer di luar kawasan ni Sha tak boleh fitting sendiri, so bila dah pakai tu maybe itu bukan saiz yang paling sesuai untuk korang jadinya size boleh ditukar kepada yang sesuai untuk si pemakai.

4. Kalau rosak korset ni, boleh tak hantar repair?
So far yang Sha tau, inilah satu-satunya korset atau pun lingerie yang ada jaminan seumur hidup. Maksudnya, kalau Premium Beautiful rosak boleh hantar repair FOC. Cuma biasanya kena tunggu dalam 3-4 minggu untuk siap. So, penjual yang sah dan aktif boleh bantu korang untuk hantar Premium Beautiful untuk servis. Dan Sha sampai sekarang still buat after sales service, which is sesapa yang beli dengan Sha memang akan hantar repair pada Sha juga.

Yang penting, buat study dulu sebelum beli. Harga murah tak semesti akan dapat produk dan servis terbaik. Hopefully, entry ni boleh bantu korang yang berkira-kira nak beli Premium Beautiful. Kalau nak tau lagi detail atau nak tau harga promo yang Sha offer, just contact Sha (simpan no Sha ni ye ;)).



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Murah

HBO Raya Sakan 2015

HBO Raya Sakan aka Majlis Hari Raya HBO Team 2015 berlangsung dengan meriah sekali. Kali ni konsep garden giteww so kami pilih LittlePantry cafe untuk merealisasikan konsep garden tersebut. Basically food memang sangat-sangat ok & semua yang kami rancang berjalan dengan jayanya Alhamdulillah... 

Seronok sangat sebab event yang kami rancang akhirnya menjadi realiti dan meriah sangat. Kami adakan juga Birthday celebration untuk May, June & July babies. Then ada juga best dress for Man & Woman dan last sekali ada lucky draw untuk 30 pemenang. Semua nya sporting habis dan having so much fun. Ni yang bestnya berbisnes dengan HBO sebab semua hubungan seperti family. 

Jom kita layan gambar-gambar raya HBO dari our official photographer Mr. Arshad from Lensa Arshad Production.

Thank you juga kepada yang menyediakan Photo Booth kami iaitu  Rusticka Wedding. 

memang havoc sambutan raya kitorang.. hehe

acara memotong kek hari jadi

biz partners semua.. korang memang awesome!!

masing-masing sporting.. asik gelak ketawa je..

acara wajib, meraikan kami qualifiers trip Bangkok

bersama biz partners dan CDM Kak Misah

Photo Booth dari Rusticka Wedding 

ada je nak posingnya 

:))

thank you partners sebab memeriahkan majlis! penat menjerit & tepuk meja memasing hehe

Ni sebahagian je gambar-gambar aritu.. Banyak lagi gambar-gambar menariks, boleh tengok kat fb Sha.. 

Thanks for reading, moga korang hepi selalu.. xoxo



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
HBO Raya Sakan 2015