Premium Beautiful & Slipped Disc

Monday, July 27, 2015

Another great testimonial dari client.


Client ni jauh dari Sabah, mencari waist nipper Premium Beautiful untuk uminya yang ada masalah sakit tulang belakang aka slipped disc. 

Yang bestnya, umi dia tanak waist nipper je tapi nak 1 fullset of Premium Beautiful. Hehe sebab dah alang-alang pakai untuk sakit belakang better pakai 1 set untuk nampak badan lagi cantik & shape. 

Alhamdulillah 2 hari pakai umi beliau dah rasa kurang sakit belakang yang beliau alami. Sha tatau rupanya slipped disc ni effect sampai ke kaki, Alhamdulillah walaupon tak fully recover slipped disc tapi sakit belakang dah berkurang.

So, anyone yang ada masalah yang sama boleh try pakai Premium Beautiful, kita ikhtiar selebihnya tawakal pada Allah semoga boleh sembuh :)



Feel free to whatapps or sms Sha for free fitting 012-2151541

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe