Budapest ~ Parndorf Fashion Outlet ~ Vienna

Monday, August 03, 2015

yeeeayyyy Budapest & Vienna entry kembali lagi haha..Kena khatamkan juga entry ni. dah tua-tua nanti boleh baca semula kenangan-kenangan semasa muda giteww

15-January-2015 

Seawal pagi bersiap-siap, packing luggage semua sebab pagi ni kami akan bertolak ke Vienna. Pagi ni cuaca still sejuk tapi rasanya tak sesejuk 14 January 2015. So Sha just pakai light jacket sahaja.


sementara driver dok pack2 luggage kita posing dulu
Lepas tu kami meneruskan perjalanan ke Pandorf Fashion Outlet, gambar tak banyak sangat masa kat outlet ni sebab masa ni semua bertebaran bershopping ke sana ke mari. Outlet ni oklaa ramai yang memborong Micheal Kors Handbag & Sha just beli baju-baju untuk Syafi, Syakir & Zulaykha. Pastu diriku membeli perfume. Best gile sebab Chloe murahhh



Lepas dah penat bershopping, kami terus bertolak ke Vienna dan check in kat Savoyen Hotel Vienna. Savoyen hotel ni memang sangat-sangatla superb, antara yang best bila travel with SHOM hotel mostly 4-5 stars hotel. 

hahhh cantik kan?? ni main entrance Savoyen..

yeszaaa dapat award for 2015 lagi.. Kat tangga tu la kami posing hehhe

Dah mandi-manda & tidur seround kami bersiap untuk majlis makan malam bersama di Ratskeller restaurant. Setiap trip akan ada majlis makan malam bersama & memang looking forward untuk majlis makan malam sebab confirm company akan bagi free gift hehe semua nak freee jeee

cantik dalam restoren ni. tapi masa ni ku ingat nak makan je so tak menghayati sangat suasana sekeliling hihi

yeeeayyy swarovski pen dari SHOM :)

dah makan sampai kenyang. amik-amik gambar sat dan balik hotel terus ZzzzZZZzz hahah maybe penat sangat kot perjalanan dari Budapest ke Vienna..

Next entry kita sambung cerita seterusnyaaa.....

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe