Advertisement

Akak Ni Pakai Premium Beautiful Corset Dah 12 Tahun

premium beautiful sha khalid stacked


Assalamualaikum & morning semua.

Harini Sha nak share experience salah sorang dari client Premium Beautiful yang baru je Sha fitting semalam. Seronok sangat dengar kak Harlina ni share experience dia pakai corset PB ni.

Kak Harlina start pakai corset premium beautiful ni masa lahirkan anak dia pada tahun 2005. Which is 12 tahun yang lalu dia dah start pakai corset ni. Masa dia pakai ni pun Sha tak tau lagi kewujudan corset ni. Dan bagusnya akak ni memang pakai corset ni secara konsisten. Premium beautiful ni sangat-sangat membantu beliau disebabkan kerjaya sebagai guru yang memerlukan beliau turun naik tangga, berdiri lama ketika mengajar dan duduk lama menyiapkan persediaan mengajar. Ini kerana bila pakai corset ni memang sangat-sangat membantu posture badan kita especially bahagian tulang belakang.

Kak Harlina dah pakai 3 sets corset ni sebelum beli dengan Sha set yang ke 4 semalam. Beliau pakai dari size besar sampai la semalam Sha fittingkan dia size kecil dah. Sha share experience dengan kak Harlina masa dalam pantang hari ke 3 Sha dah pakai, dia cakap lepas sebulan berpantang baru dia pakai. Masa tu dia cakap badan pun dah mengelebeh rasa rugi sangat tak pakai awal-awal. Disebabkan masa dia beli tu takde orang yang consult.

Actually untuk yang dalam pantang, if bersalin normal hari ke 2 dah boleh pakai bahagian bengkung supaya bahagian lemak perut tu cepat surut dan boleh start pakai girdle bila jahitan bawah dah baik. Kalo rasa hari ke 7 jahitan bawah dah ok cepat-cepat pakai. Sebab girdle ni macam bertungku once pakai memang rasa sedap bahagian rahim. Untuk yang bersalin ceaser memang boleh terus pakai bengkung tu, even my gynea dulu pon terus suruh pakai bengkung bila dah deliver, sebab bengkung ni bantu untuk support bahagian jahitan pada perut tu. So, sebaiknya yang dah nak deliver tu beli siap-siap premium beautiful corset ni so that bila deliver je benda paling penting ni dah tersedia.

Part yang paling sha surprise sekali untuk kak harlina ni selama dia beli 3 sets sebelum ni tak pernah ada orang ajar dia pakai premium beautiful ni cara yang betul. Kiranya dia tak pernah langsung fitting.  Dia main hentam je pakai tapi still dia rasa best pakai corset ni itu yang beli 3 kali tu. tapi kalau dari awal dia tau cara pakai yang betul for sure lagi best kan?

Sebab tu la pentingnya kalo beli corset premium beautiful ni dengan the right consultant sebab kami akan ajarkan cara pemakaian premium beautiful yang betul. Korset premium beautiful ni bukan berfungsi untuk kurus sahaja tapi paling utama untuk lemak reposition, macamana lemak-lemak pada badan kita tu kita nak alihkan ke tempat yang sepatutnya.

premium beautiful ready for fitting
Ready untuk fittingkan Kak Harlina
Hah ada lagi satu part best, dia cerita masa dia pakai tu semua orang tegur badan dia fit nampak maintain and dia cakap la yang dia pakai premium beautiful corset masa tu dia mengajar di Penang Free school. Yang bestnya ada sorang cikgu kat situ buat bisnes premium beautiful corset ni dan cikgu ni memang gunakan testimoni akak ni je untuk jual corset ni. senang kan? hehe testimoni ada depan mata memang laku keras la corset cikgu tu.

Dia cakap kalo dia buat bisnes time tu confirm senang je nak jual tapi ye la time tu dia tak terpikir pun nak buat bisnes dan rasa tak ada ilmu. Tapi seriously macam sha sendiri jual corset ni pun based pada pengalaman sendiri. Once kita pakai kita feel it nampak kesan memang senang kita nak jual. Sebab corset ni kesan dia instant. Once u pakai memang terus nampak badan kita kemas, cantik dan terletak gitu dan orang lain terus nampak kesan. Bila orang tanya just berkongsi je inshaAllah ramai je yang memang nak pakai corset premium beautiful ni.

So sepanjang Sha dengan Kak Harlina semalam banyak input positive yang Sha dapat. InshaAllah input tu juga membantu untuk Sha improve kan lagi service untuk my lovely customers. Seronok tengok Kak Harlina happy dapat fitting set dia semalam dan paling kagum sebab dia dah 45 tahun tapi badan dan muka dia nampak sangat fresh. Badan sangat maintain dan nampak muda Alhamdulillah dengan keyakinan beliau pakai Premium Beautiful secara konsisten. 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Akak Ni Pakai Premium Beautiful Corset Dah 12 Tahun

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.