0% Installment untuk Pembelian Premium Beautiful

Sunday, September 29, 2019

Assalamualaikum & Good Morning everyone 😘

Sha just nak share berita terkini & baik untuk semua pembaca ShaKhalid.com

Ada few juga yang tanya Sha takde ke installment untuk beli corset ni? Basically kalo ansuran cash tu ada tapi very limited sets je dan Sha buat max to 6 months je. 

Tapi sekarang ni berita baiknya uols boleh buat installment dengan jangka masa yang panjang up to 24 months ye. 

So untuk yang pakai credit card 💳 ada option untuk uols dapatkan Premium Beautiful ni dengan 0% Installment ‼️ yeeeayyyy so bolehlaaa lama sikit kan takde la limit 6 bulan je. 

premium beautiful 0% installment plan

Minimum RM70++ sebulan. Jangan risau bila terikat 2 tahun tu sebab Sha sendiri pakai corset ni dah 8 tahun. Something yang kita memang guna/pakai takde la rasa sia2 kan.

Orite, untuk offer 50% tu still ada lagi sampai Isnin (30.9.2019) ni. Boleh la uols guna 0% installment plan ni supaya lebih jimat. Wasap je Sha untuk lagi details kay. 



Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe