Latest Testimoni Premium Beautiful

Wednesday, September 25, 2019

Assalamualaikum & good morning semua.

Harini Sha nak share beberapa testimoni Premium Beautiful yang Sha dapat dari customers yang beli corset PB ni.

Alhamdulillah untuk segala feedback yang positif yang dapat dari mereka. Semoga testimoni ni juga menjadi pendorong untuk yang nak pakai corset Premium Beautiful ni.


Alhamdulillah kakak ni dah pakai 1 set sebelum ni, cari Sha untuk beli set ke 2 dan dah pun booking untuk set ke 3. Yup..uols boleh booking dulu untuk dapatkan harga 50% tu sebab bulan ni dah last promo.



Adik ni kurus kecil je, cari Sha sebab nak pakai corset Premium Beautiful ni lepas keguguran. Masa Sha jumpa dia ni baru nak check up sebab ada bleeding. Alhamdulillah tau je keguguran terus pakai PB ni untuk support rahim. Semoga diizikan Allah adik ni berjaya pregnant lagi.



Customer ni pun jenis tak gempal sangat. Suami memang suruh dia konsisten pakai PB ni. Suami suka isteri cantik bergaya gitu.



Ni customer cum biz partner. Ex-stewardess, memang menjaga penampilan. Dah biasa pakai corset, cuma sekarang baru cuba corset Premium Beautiful. 

Rupanya dia share dengan Sha, stewards or stewardess memang kena pakai corset or anything yang boleh support rahim tu. Sebab troli yang dorang tolak tu sangat berat. Her friend masa bertugas tengah tolak troli tu rahim tu jatuh Allahuakbar memang horror sangat kan. 

Bila fikir macam2 risiko kerja yang kita tak tau kan. Tapi elokla kita perempuan ni yang angkat benda berat atau buat kerja berat pakai laa corset or something yang tampung bahagian rahim kita. Long girdle PB ni inshaAllah boleh membantu.

If nak free fitting & untuk dapatkan ukuran boleh wassap Sha ye. Masih sempat lagi untuk grab promo 50%




Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe