Premium Beautiful Combo Set + Maharani / Bio Seleza

Tuesday, February 13, 2018

Hi uolss...

Sempena bulan kedua 2018 ni Sha nak offer dua jenis combo set Premium Beautiful. Premium Beautiful memang banyak kebaikan untuk semua wanita. Nak details kebaikan Premium Beautiful boleh klik link ni--> Kebaikan Premium Beautiful Corset.

Combo set yang Sha nak offer ni bagi extra kebaikan kepada setiap wanita yang inginkan cantik dan sihat dari dalam ke luar.


Combo Set Premium Beautiful + Herba Maharani

Herba Maharani

herba maharani sahajidah hai o

Sha rasa ramai juga yang dah tau tentang Herba Maharani. Kesan paling ketara bila makan herba maharani ni ialah badan rasa ringan dan cergas. InshaAllah bila dah cergas tu nak buat kerja rumah pun senang, sakit pinggang pun tak ada. Yang pernah ada rasa ngilu or sakit kawasan rahim pun boleh cuba maharani ni.

Herba Maharani merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Kat bawah ni Sha share antara RAHSIA HERBA MAHARANI :-
 Mengetatkan miss V
 Mengetatkan saluran urat peranakan
 Cepat kecutkan peranakan selepas bersalin & cepat habiskn darah nifas
 Kecutkan jerawat
 Hilangkan senggugut
 Rawat keputihan yg melampau
 Ikhtiar untuk mereka yang nak mengandung
 Betulkan semula kitaran haid yg tak teratur
 Hilangkan lenguh2 badan,sakit pinggang & sakit tumit kaki
 Rawat masalah KENTUT VAGINA
 Cantikkan kulit muka
 Hilangkan sakit kepala
 Rawat masalah proplase ( rahim jatuh ) @ tombong.

Consume Herba Maharani ni sebulan sekali je selepas period..dengan harga RM98 sebulan tu inshaAllah dah cukup untuk supplement kita para wanita ni.

Combo Set Premium Beautiful + Bio Seleza Pad

Bio Seleza Pad
bio seleza pad

Ok kenapa Sha suggest Bio Seleza pad ni pula sebab once uols dah pakai pad ni memang tau macamana kesannya.

Experience Sha sendiri, Bio Seleza ni dia menarik2 darah kotor kita hingga titisan darah terakhir ..hehe seriously akan rasa period kita lama tapi teruskan pakai. Lepastu 2 hari pertama je akan guna yang night pad sebab memamg akan banyak lepastu ok dah..pad bio seleza ni nipis so memang tak rasa rimas kalau pakai jeans. Memang takde rasa gatal time period sebab setengah pad kalo pakai memang gatal! dan sengugut akan kurang or totally takde dah sebab bio seleza ni pad yang ada tenaga bio velocity so dari situ akan dapat kesan untuk kesihatan. ok kat bawah ni Sha share antara benefits bio seleza :-

 Kurangkan Keputihan, Kekuningan, Kehijauan !
 Kurangkan dan hilangkan SENGGUGUT !
 Haid Tak Stabil atau Lama! Suami Tak Keruan! Owh!!
 Vagina GATAL & Berbau Hamis/ Busuk!
 Rahim Bengkak, Rahim Jatuh, Kencing Tak Lawas!
 Kudis Infeksi / Kanser di bahagian luar & dalam !
 Perut Sebu dan Buncit ketika haid !
 Pening, Kurang tenaga ketika haid !
 Ketidaksuburan - sukar hamil
 Pra-menopos - jom lambatkan menopos!!

Dua-dua combo set ni Sha bagi harga kasih sayang. Set Premium Beautiful pulak dijamin set baru tau. Hopefully uolss dapat manfaat bila pakai produk-produk ni.

For details terus whatsaapp Sha ye.

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe