Kenapa Ramai Pilih Premium Beautiful?

Wednesday, June 12, 2019

Assalamualaikum & salam Syawal

Masih lagi dalam mood Raya. Rayakan sebulan hehe
Alhamdulillah dari bulan Ramadhan membawa ke Syawal ramai yang terus mencari Premium Beautiful corset.



Kenapa ramai pilih Premium Beautiful?

Kebanyakan dari customers yang Sha dapat mostly dah pernah pakai PB sebelum ni. Ada yang dah pakai berpuluh dan belas tahun. Rata-ratanya bagi feedback:-

  1. Kuasa grip - PB ni memang sangat power dalam menampung lelemak pada badan. Sebab material yang digunakan memang berfungsi untuk support lemak & alihkan lemak ke tempat yang sepatutnya
  2. Tahan lama - Sha sendiri dah pakai almost 8 tahun, set yang sama. Masih elok kualiti & kondisi corset sebab penjagaan yang betul
  3. Warranty service FREE - ni memang berbaloi, kalo rosak or anything happen pada corset just hantar je ke mana-mana stokis untuk FREE repair
  4. Value for Money - harga PB ni Sha boleh kirakan tak mahal sangat tetapi berpatutan. Sebab ada yang lagi mahal. For 1 set PB (3 pieces) harga less than RM2000 dan ada warranty lifetime free so sangat la worth it
  5. Instant shaping - pakai je corset memang badan boleh terletak cantik. Sebab tu ada yang nak khawin lagi seminggu, lagi beberapa terus cari corset PB sebab nak make sure baju pengantin pakai terletak cantik.
So far ni yang Sha boleh share dengan uols yang tengah mencari-cari corset, boleh jadikan Premium Beautiful one of your choice, boleh try fitting & trial dengan Sha sebab sekarang memang ada offer lagi for Syawal. 

Boleh wassap Sha terus yek

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe