Tips Kempis Perut

Monday, January 06, 2020

Assalamualaikum &  Happy Monday uolss


Semalam Sha exercise di Tasek Perdana dan first time masa exercise tu Sha pakai PB 360 Thera Pants ni. Memang lain macam rasa. Awal-awal tu rasa macam kurang selesa sebab ada something kan kat badan time lari, naik bukit & exercise.

Tapi satu benda yang Sha notice, badan rasa ringan. So nak plank ke or apa2 aktiviti tu rasa badan tak la berat especially bahagian pinggul.

So, harini just nak share kalo kita nak buat senaman kempis perut tu cuba pakai thera pants.

Kita ni perempuan semua nak perut kempis, actually kalo ibu2 takde laa nak kempis mana as long as takde orang tegur ‘Hang preggy ke?’ Huwaa kena soalan macamni terus rasa nak buat sit up 1000x tanpa henti 😫

Takpe laa ibu2 sama-sama laa kita disiplin nak kempiskan perut, banyak je senaman ada kat online boleh google. Antara kita disiplin or not je. Dan senaman2 ni kita boleh buat kat rumah je sambil tunggu nasi masak, tunggu anak balik sekolah dan sambil tengok sinetron.

Ni antara exercise yang uols boleh buat:-

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe