celaru....

Wednesday, September 06, 2006

arini 6/9/2006..esok syafi genap 6 bln..dan genap 6 bln gak bak meninggalkan kami sekeluarga utk selama-lamanyee....emmm tah arr arini gak aku rasa mcm2..sedeh..tensen..busan..celaru la otak pala aku nih..nape tah...maybe nk period kot..itu yg mcm2 tuh..kalo blh aku nak duduk umah jek ngan syafi..main2 ngan syafi..jaga syafi tiap2 ari...tp apakan daya...aku taleh nak buat camtuh...aku taleh nak tgk setiap perkembangan syafi tiap2 ari..aku kena keje gak..ermmm kalo boleh alangkah bahagianyaaaa aku..senin ritu aku jaga syafi seharian kt umah..mmg nikmat..mmg arr cam takde ape2 tp dok ngan syafi ber2 jek aku rasa nikmat teramat..tgk dia senyum..tgk dia meniarap..tgk dia main..tgk gelagat dia..dia ciom aku..iskk bdk sekecil tu padahal bukan tau ape2 lg..tp dia tau aku mak dia..mmg dapat rasa betol kasih sayang antara aku ngan syafi..sayangnyee aku kat anak aku Allah aje yang tau mcm mana...ermm aku ni sebenarnya tgh usaha nak cari keje lain..honestly aku mmg tak comfortable sgt keje sini..tah la...maybe aku tak dpt lg sesuaikan diri..lama dah aku keje sini dh setahun 3 bln tuh..aku mmg nakkk sangat2 keje kerajaan..tp itu la rezeki takde lg..so tepaksa la kau dok kat sini dl...ya Allah...dpt la aku keje lain...aku mmg nak tukar keje lain ya Allah....bilakan masanye agaknyee..aku pon sendiri tatau....ermm...bulan puasa pon dh hampir...ganti posa dh sudah..aku kena bayar nazar posa jek laa...ade lg 6 ari..insyaAllah akan aku selesaikan sblm bulan ramadan sampai..insyaAllah.....

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe