Advertisement

1st entry 2008

dah lama aku tak post entry kt blog nih..last masa syafi umur 6 bln masa tu 2006..skrg ni syafi dah 2 thn..wahh..cepatnye masa berlalu...aku la manusia paling gembira skali...ekteli mcm2 perkara dah aku lalui sepanjang tahun 2007..Dec 2006 aku dpt offer keje kt big IT co gak la kat selangor Alhamdulillah..rezeki syafi dan berkat kesabaran aku menanggung penat n jerih pegi intebiu tak kenal jemu sana sini..akhirnya Allah bg aku rezeki keje ni..mmg aku bersyukur sangat atas suma ni..aku n hubby keje satu tmpt yg sama..cam zmn dulu2 la plak..hermm tak pe laa asal bahagia...2007 gak kitaorg bli umah kat area umah sewa skrg..nk settle down kt area situ la..sbb kitaorg rasa kat situ mmg sesuai ngn jiwa kitaorg...2007 gak dedy beli keta baru Alhamdulillah setelah sekian lama plan..keta skrg ni kan 2 pintu susah sket..tp keta tu still simpan byk kenangan tu..cuma skrg dlm proses nk touch up blk..sbb aku akan bwk keta baru ..laki ku itu bwk keta lama..aku prefer auto lg..mcm2 laa jugak menda2 terjadi 2007..tak tingat dh nk tulis kt sini...yang penting Alhamdulillah 2007 mmg memberi saat2 bahagia utk keluarga kitaorg..Alhamdullilah..mudah2 an rezeki kami sekeluarga akan terus mencurah2 Aminn.....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
1st entry 2008

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.