Advertisement

lama tak update ..

uiks..lama betol la aku tak update blog aku nih..lama tol gak aku tak jengah blog aku nih..dah laa tak update entry..jengah pon idak..sib baik la blog ni tak pandai merajuk..hehehe...sbnrnya byk dh aku lalui sejak dr bln 5 aritu..skrg ni dh bulan 8..iskk cepat betol masa berlalu..tak sedo dah 5 bln 1 mgg dah usia syafi..mmg cepat betol masa berlalu..dan 5 bln 1 mgg jugak bak kembali ke rahmatullah..tp bak tetap dalam hati aku..setiap detik jua kalo aku ingatkan bak fatihah tak penah aku lupakan utk aku sedekahkan pada arwah bak..aku dah duduk serendah..dok setaman ngan along n kak uda..kak uda jaga syafi..so senang la sket ati aku tinggalkan syafi masa g keje..tak la rasa susah ati jek..sewa kat situ pon ok dgn umah yg selesa..cuma jauh la aku nk pegi keje..ini laa pengorbanan aku n hasben aku utk anak kesayangan kami tuh..skrg ni aku still kat tempat keje lama aku gak..takde rezeki lagi aku nk ke tempat lain...interview dh belambak aku pegi..ade yang sangkut..tp ati aku ni berat nak kuar dari sini..tahla maybe offer yg aku dpt tuh lebih kurang jek kot..arghhh abaikan jeklaa..duduk jekla sini dulu...Alhamdulillah hasben aku pon dh dapat keje yg baik n insyaAllah stabil...aku sentiasa berdoa moga2 Allah sentiasa memurahkan rezeki aku n suami demi anak2 kami...anak2 tuh..hehehe... padahal baru sorang..insyaAllah yg lain akan menyusul lah..hehe..byk yg perlu kitaorg setelkan...utang2...duit umah..keta....moga2 Allah permudahkan segala urusan..aku pon doa moga2 aku dpt la keje kerajaan..lecturer kee tak kisahlaa..at least sorg private sorg gomen kira stabil sket...mungkin rezeki tu tak smpi lg..takpe..aku akan terus berdoa..moga Allah permudahkan...ermm syafi pon dh 5 bln..kejap jek aku rasa..salu dok cite2 ngan hasben..cam tak caya jek..beso dah..dr tak pandai ape2 skrg ni dah meniarap..menjerit2...gelak2..cakap sesorg..mencebek...mmg penghibur ati aku...dia gak jd pengubat ati aku kalo kdg2 tu dok gado ngna hasben..besar betol peranan anak ni kan..ermmm terpk lak aku..cam tu gak laa peranan aku pada mak aku..sedey kalo ingatkan mak kat kg..bak dah takde..tp aku pon taleh nk blk kg selalu tgk mak...ermmm....doa utk mak dari kejauhan..moga Allah panjangkan umur mak utk buat amalan..sihatkan tubuh badan mak..kuatkan iman mak..tabah hadapi segala dugaan idup..bln depan dah ramadan..cemana la aku posa nanti tak pe bak yek..aku salu pk..sedangkan aku yg dok jauh ngan bak ni terasa..lagikan mak yg sentiasa disamping bak dulu..sahur..bukak posa..bgn malam..ngan bak..aku dapat rasakan kesunyian mak....emmm...moga2 mak betol2 tabah..ok laa to b cont...aku nak lunch ngna somi aku..tatau nk mkn ape..tekak rasa nk mkn piza or mcd ke napsu jek nih..hehheheh baiiiiiiiiiiiiiii



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
lama tak update ..

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.