Advertisement

aku hangen ok...

arini aku masuk opis dh lmbt arr dlm kol 930am gitu ...aku posa so..aku tak kalut2 ar kuar umah..malas nak kalut pon kan..smpi2 jek opis..baru on gtalk..PL aku dah msg aku tanya semlm aku sms tak PM korean aku ni yang dia mc..sbb aku half day semlm..aku ckp ar aku dah sms la seawal pagi...dia cam hangin ingat aku tak sms..senarnya dia kena tuduh MIA ...tah arr..aku konpius senarnya..apsal dia tak sms straight jek kan kat PM tu kata dia mc..sah2 laa aku pon half day kan...so ko pepandai la kan..apsal lak aku yg kena jd middle person sah2 ko PL...pastu tanya2 aku cam tak caya kt aku plak aku dah sms...aku hangin gile ok..dah le aku posa..cam emosi tak stabil lak tu ...dugaan betol..arini mmg aku muncong jek kt opis..sbb aku malas nak layan suma org okeeee....muka aku mmg mencuka laa...aku ni jenis hangin sekejap jek pon..tgh ari aku dah ok dah..

pastu lak..dlm kol 145pm korean ni panggil miting...tgk2 dorg buat seprise..baby shower...hermmm tetiba aku rasa hepi plak...terus tak hangin..akkakka bley gitu???besar betol pengaruh baby ni kan..untuk baby aku terus rasa hepi...aku tatau laa ape prezen dorg bg ni ...kotak besar gabak...siap 2 lagi tu ..tak sabo ok nak balik tgk..tayah tunggu baby kuar laa..ahahaha



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
aku hangen ok...