Ads

Advertisement

aku posa....

yeahh...aku posa arini...even mmg aku rasa tatau ar larat ke tak..tp aku nak gak laratkan diri aku sbb nyee aku takot...ade lagi 11 ari tak berganti...kalo arini lepas tinggal la 10 ari..hopefully aku dpt menggantikan suma 10 ari tu ...sbb aku dah kira2 mmg blh laa kalo aku posa straight nak abehkan 10 ari tu..Ya Allah kuatkan la IMAN aku..aku rasa kalo aku malas tu bkn la sbb tak larat..tp sebab SETAN dok hasut..aku tamo la bayar2 fidyah ni kalo blh..tp kalo mmg tak mampu nak buat caner kan..aku redha setelah aku berusaha...yeahh..

as usual kalo posa aku mmg tido pas semyg subuh..as usual anak bujang aku la tukang kejotkan aku tido..so sweet..aku rasa cam arghh indahnye dunia ade anak kan..even dia kecit lg..tp mmg cam org besar..bijak jek..laki aku kejotkan aku dia pon sama...masalahnye siap byk kali lak tu 'mamy angun..dah kol ilan..angun andi' akakkak padahal baru kol 8..dia leh kata kol 9..sabo jeklaa..seb baik aku tgk jam..pastu dok leset2 kan badan aku..baring2 kat t***k..hahah..mmg kalo anak ngan mak cam tu kan..ske noooo landing kt situ..cam aku ngan mak aku lak..yaAllah indahnye saat ini....aku rasa syafi ni perangai dia mmg ikot aku...sbb kitaorg keje gaduh jek..nak mandi pon gaduh bley???kalo takde dia aku tatau arr aku cemana...laki aku pon leh kata gitu... kalo nak cite psl syafi aku rasa mmg tak abis...mcm2 perangai dia skrg..plg bes dia ni kepoci cam aku..kalo pas aku mandi ke ...masak kee..sure ckp 'oi mamy..dh udah ayang ke..dh udah acak ke..' bley?? cam org tua2 ok...pastu dlm keta ske nyanyi..dia nyanyi aku kena nyanyi sama...lagu peberet ketahuan tu penyanyi indon..tah ape tajok aku pon tak ingat...hermmm mmg syurga ku rasakan bila ngan dia even dia mmg a bit lasak + nakal + kdg2 buat tatau jek org ckp..tp dah nama pon anak jantan kan..harus laa berani..kang sapa nak jaga mamy kan..dia gak..aku redha jeklaa even mmg aku garang GILERK ok..hanger mmg kena sentiasa ade..cubit2 tu...laki aku pon kdg2 ilang sabar...tp aku pk2 blk....yg penting didikan dr awal kena betol...aku akan cuba la yang terbaik..harapan mamy agar syafi membesar jadi anak yang soleh..mendgr kata...bijak...berjaya...mamy akan sentiasa doakan syafi bahagia....AMIN......



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
aku posa....