Bersantap di Noodle Station Alamanda

Thursday, November 11, 2010

Gile lapuk dah cite ni..tapi disebabkan di dalam mood nak update blog dan saya malas nak buat kerja..so marila kita sama2 layan gambar dan makanan...Sangat suka mkn kat sini ..sbb ai adelah penggemar mee ye...sama la dgn anakanda terchenta syafi..we ols makan mee je dah ok...


the place..
Mee Mamak (Spicy) - for syafi..tak pedas pon..setappp lg dari mamak k..

Springy Noodle With Tempura Prawn - for me..yg ni Soy Sauce

Springy Noodle With Tempura Prawn - for dedy..biase la dedy ikot je ape mamy order...ni original sauce..

Fried Chicken Dumplings - sedappp serius tak tipu aku makan 3/4 dr tu..

Suami solehah..ahha dedy melayan anak2 ..mamy melantak..

Pas mengenyangkan perot di alamanda terus blk umah..bley??sbb dah penat makan..actually menda ni happen lepas antar my nephew kat KLIA tu...kalo tak, takde nye nak sampai ke alamanda ni semata2 nak makan kat noodle station...

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe