Advertisement

I Wanna Travel Contest by SHAKHALID.COM - CLOSED

Update : 7 Oktober 2013 5:00 PM

:) Contest ni telah ditutup dengan rasminya pada pukul 11:59 malam semalam. Tenkiu pada join contest ni ye..  Senarai para-peserta yang telah confirm join contest ni:

1. Nadratul Syazwana - http://loveyoucontest.blogspot.com
2. Lieya Von Jay - http://mystiquelolita3298.blogspot.com
3. Mazni - http://supersagaaaa.blogspot.com
4. Miss Anonymous - http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com
5. Nenot - http://kisahsinenot22.blogspot.com
6. Luhan - http://exohomestory.blogspot.com
7. Syuhada Salleh - http://www.syuhadasalleh.my
8. Najwa Erbert - http://givingbuster.blogspot.com
9. Am_Mir - http://thesunshinesgirl.blogspot.com
10. Nisha - http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com
11. Aisha Fauzi - http://twinkleeestar.blogspot.com
12. Atiqah Norbeli - http://atiqahnorbeli97.blogspot.com
13. Suhaila Zahari - http://lalazarryn.blogspot.com
14. Hani Fadhlina Abdul Rahman - http://jombercontest.blogspot.com
15. Afiqah Junizan - http://chocollyheart.blogspot.com
16. Nanakimie - http://nanakimie.blogspot.com
17. Syeeda - http://sayangsyeeda.blogspot.com
18. Lien Liendot - http://lienliedot.blogspot.com
19. Cik Merah@Mira - http://merahsitulip.blogspot.com
20. Izan Ishak - http://diariummi.blogspot.com
21. Athirah Safarudin - http://athirahsafarudin.blogspot.com
22. Ain - http://blogcontestgiveaway.blogspot.com



Salam semua readers..

Dah lama Sha tak buat contest kat blog ni.. Sempena balik dari Korea ni ada few gifts dari sana. So, as my appreciation towards u all, Sha nak bagi kat korang gifts ni. Tak seberapa, tapi anggap la sebagai something yang boleh Sha bagi kat korang and specialnya datang all the way dari Korea.. Title contest ni 'I Wanna Travel Contest by SHAKHALID.COM'. Naper title ni? Sebab feeling-feeling nak pergi travel lagi lepas ni.. :)

So, gifts nya adalah:

Hadiah Pertama:


Set mask untuk muka, kaki dan tangan. Sha dah guna semua mask ni. Memang bestt!


Hadiah Kedua:


Set sudu & garpu special dari Korea.


Hadiah Ketiga:

Set sudu & garpu (sama seperti hadiah kedua).

So, ada 3 hadiah. Satu set mask dan 2 set sudu dan garpu dari Korea.

Pemenangnya akan dipilih secara rawak mengikut nombor nanti.. Cara untuk masuk contest ni adalah seperti berikut:

  1. Buat satu entry kat blog korang dengan title 'I wanna Travel Contest by SHAKHALID.COM'. Contentnya tak kisah. Tapi mesti buat link balik ke entry ni.
  2. Follow blog Sha guna widget 'FOLLOWERS' kat sebelah. Kalau sebelum ni dah follow, syarat ini secara automatik dipenuhi.
  3. Komen kat entry ni beserta link entry yang korang dah buat.

Tu je!

Tarikh tutup contest ni adalah 11:59 pm, 6/10/2013.

Alright, Good Luck!

Love,






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
I Wanna Travel Contest by SHAKHALID.COM - CLOSED

23 comments:

http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

JOIN!

http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

join!

http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Join !!
http://exohomestory.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

dah join

http://givingbuster.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Assalamualaikum .. saya join ya? -^^-

http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

terima kasih .. -^^-

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html Joined ^U^

Bismillah saya join :) Hope ada rezeki menang Aminnn :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Saya join !!
http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Thanks pada yang join.. Setakat ni dah 12 orang.. :) Jangan lupa 3 steps kat atas ye..

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Saya nak join jugak ...

http://jombercontest.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-cotest-by-shakhalidcom.html

TQ ...

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/09/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

join:)

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/10/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

kak izan join~

http://diariummi.blogspot.com/2013/10/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Salam,

K.sha sye join :)

http://athirahsafarudin.blogspot.com/2013/10/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

join =)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/i-wanna-travel-contest-by-shakhalidcom.html

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.