Premium Beautiful : Mengembangkan Bizz di JB

Friday, February 04, 2011

Seronoknya about this biz ni ialah dapat ramai kawan..kawan2 yg seblm ni kita tak penah kenal pon..tp leh jd rapat mcm adik beradik..mcm aku ngan biz partner aku ni la k.faridah, we ols tak penah kenal pon tp bila dh jd biz partner jd rapat..Alhamdulillah bertambah lg kawan cum biz partner.. so last week turun JB untuk bantu k.faridah dlm biz ni jugak.. sbb bisnes ni kita tak blh gerak sorg2..kena ade biz partner yg sama2 berjaya utk meneruskan legasi biz ni..TEAM WORK itu yang penting..mmg menggunakan sepenuh masa kat JB tu utk biz je. Alhamdulillah dpt suami yg sgt memahami dan menyokong aku dlm biz ni. Dia la yg jaga anak2 while aku pegi jumpe prospeks..kitaorg stay 3 ari 2 mlm kat Thistle Hotel JB..okla dok situ sbb tgh bandar senang nak ke sana sini...so enjoy la gambo2 dr S95 ni..hehe

standard room


tak sempat bak berendam dlm bath tub..bz bangat...

tv pon tak sempat layan :)

hujan turun seharian 3 ari tu..hujan rahmat :)

dedy test skill s95..

lunch @secret receipe city square...sbb nak cari ipad :)

breakfast @hotel..superb food & varieties

ready for sponsoring...

ratu hatiku ...

sudah mau pulang..babai JB..bln dpn dtg lg :)

dgn dedy skali peace!

x sempat nk swim ..next time ye babies..

auuww...

syafi ckp nak masuk piano class..insyaAllah next year eh..

penutup : Dedy skrg dh pandai posing...i loikeee :) :)

You Might Also Like

1 comments

  1. sha lawalah tudung dgn baju biru tu??? beli kat mana ye..

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe