Advertisement

Wishlist - Dream Car

Alhamdulillah dari bisnes ni, aku dah qualified tabung kereta. So, mula la memasang angan-angan nak tukar kereta. Selama ni my dream car hanya la Myvi sahaja..sbb mana la mampu nak beli keta mahal-mahal. Tp tu pon tak dpt myvi dpt viva je. Tapi yang penting dengan hasil titik peluh ketiak sendiri :) Alhamdulillah..

Jadinya skrg ni tgh dreaming Mercedes B-Class..sbb cam sesuai je ngan aku yang tak berapa nak tinggi ni kan :)


Tapi, en suami pon skrg ni dah pandai pasang angan2..haha i loike...kalo ikot dia nak keta ni. Tapi cam gabak je utk diriku..biar la dia bli sendiri..haha...


Nissan Murano

Moga tahun ni, Aku lebih bermotivasi dari tahun-tahun sebelumnya.
Moga pada tahun ni, Aku mencapai lebih banyak tahap membanggakan dari tahun-tahun sebelumnya.
Ameenn...mudah-mudahan tercapai IMPIAN ;)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Wishlist - Dream Car

3 comments:

InsyaAllah.. sha.. semoga kita semua mencapai ke tahap yang lebih tinggi.. amin...

B class tak best u.. i dah test drive.. b
u kena cari kereta yg sesuai for bizz... i recommend BMW 3 series or merc C class Compressor yg baru.

K.wa : Ameen
Hanis : oo yeke..kena test drive ni..ok nanti i nak pegi test drive la BMW dgn Compressor tu..bestnyee!!

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.