Ads

Advertisement

The Grill...Mai D' Baling

yeahh...ape kabar semuaa????hebat!!!!..haha ok sudah sekian lama tak update blog..SUPER busy dengan kerja & business...Alhamdulillahhhh...




Ok arini nak update pasal makanan la plak..lamaaa dah plan nk update ...ni kedai favourite aku bila lunch kat ofis ni ..menu dia utk lunch simple je ayam golek madu tp yummmy sgt..seriously..mkn plak tu ngan sos yg meletopss wallllah weeeii terangkat...tiap2 ari nak mkn sini pon ok sbb mmg tak rasa jemu..so korang baik try makan sini...menurut kata anak tuan empunya kedai ;) ayam golek ni ade resepi tersendiri mmg takde la dpt kat luar tu ...so layan la gambo2 menu yg ade kat The Grill ni ye...

ayam golek seekor : RM20

Half : RM10

Quarter : RM5

Ni la nasi ayam madu meletopss dimkn dgn sos yg mabeleesss
 
Chicken Wing

Cheesy Chicken ni sgt setapppp..tp ptg je ade..

black pepper chop

Grilled Salmon
 The Grill ni terletak di Uptown Hawkers Damansara Utama...tutup ari Ahad je...dibuka pukul 11 pagi hingga 12 mlm..so ape lagiii...sila la terjah u olsssss..




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
The Grill...Mai D' Baling

2 comments:

dasyat ni.....tq for the review kak sha....fell so much appreciated!!

ko lapaq ke sha hehehe

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.