Ads

Advertisement

Surat Chenta..Happy me :)

Alhamdulillah last week dpt surat chenta yg ku tunggu2..Alhamdulillah syukur segala penat lelah has been paid..dapat bantu rakan kongsi sama2 pergi Hong Kong mmg sgt rasa puas hati..Tahniah to all my biz partners yg berjaya qualified tix ke Hong Kong iaitu K.fizah & Husb, K.wa,  Lynn & Razlina..Keep up ur good work frens..moga kita akan lebih berjaya lg di masa hadapan...


2 tickets & passport pon dh ready :)

Rasa cam tak caya pon ade gak bila dapat surat ni..rasa cam terharu je..aku kan touching sket..bley nak nangis..ye la mana la penah mimpi nak dpt tiket FOC..just sedia duit soping je utk trip melancong..tp bila kita usaha, doa & tawakal Alhamdulllah mmg takkan sesia usaha selama ni ..Seblm ni mmg berangan2 jek nak pegi Hong Kong Disneyland..dah siap tgk pakej kat Matta Fair pon rasa cam tak mampu...nak pegi mampu..tp kalo nak soping sure tak puas...Allah maha mendgr Alhamdulillah tercapai gak impian aku dengan bisnes ni :) cuma plan dulu tu nak bwk my 2 kids..tp takpe mamy & dedy pegi dulu eh sayangs...nanti mamy bwk pegi Gold Coast jek la terus :)

So now dalam proses mengumpul duit shopping utk Hong Kong.kena ade 10k dalam tgn baru rasa puas kan nak soping..lagi sebulan je nak pegi Hong Kong sekejap je rasa...pasni Venice plak..so all my biz buddies..lets do it together to achive more ...!!

"Tak Mungkin Kita Dapat Sesuatu Yang Berbeza Sekiranya Kita Buat Perkara Yang Sama"



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Surat Chenta..Happy me :)

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.