Ads

Advertisement

Berkebaya dengan Premium Beautiful


Hari raya mmg sgt sinonim dengan masa untuk bergaya..semua org nak nampak cantek & anggun masa hari raya..betol tak?contoh paling dekat ialah sha sendiri..seriously, sha mmg suka berangan..suka nak nampak cantik..ala semua perempuan ade sifat camtu kan...so time hari raya ni la nak all out cantik2...time ni la kita blh jumpa dengan semua sepupu sepapat, pakwe2 lama masa kt kg dulu so time ni laa nak bergaya dengan confident kan..masa ni la nak pakai kebaya labuh, ketat mcm2 fesyen la.. 


Sha percaya time raya la korang akan discuss pasal baju, tudung, make up, caner bdn leh ramping, caner perot x boncet even anak dah 2..hehe tp best la kan..bila lg kan boleh rasa camni..cam sha sendiri mmg suka pakai kebaya...sebab ketinggian adalah kurang so bila pakai kebaya mmg nmpk la anggun sket kan..hehe..

7 tahun dulu..masa ni mmg confident je pki kebaya..
tp lepas deliver syakir mmg sgt tidak confident nak pakai kebaya..sbb ceaser so lebihan lemak diperot mmg sgt ketara okk..TAPI, sekarang tidak lg..seriously, bila sha start pakai Premium Beautiful mmg confident level sangat tinggi..ni mmg testimoni sendiri..dulu nak pki blouse  chiffon/silk pon riso..sbb kalo kena tiup angin sure nampak perot boncet..eeeuuuu malu okeeeh..

Now : After wearing Premium Beautiful...double confident :)

Raya 3 bln je lagi..so korang kalo mmg plan raya tahun ni nak nampak anggun dengan kebaya labuh ke..kebaya ketat ke, mmg sha advise pakai Premium Beautiful..kesan serta merta of cos la kan..sbb bila pki memang terus tersorok segala lebihan lemak tu..but for long term Premium Beautiful adalah 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN. Byk sangat testimoni positif dr pemakaian PB ni..paling ketara my top leader CDM kak ana hanya dengan pakai Premium Beautiful 8 jam sehari + makan lacto lite dari waist nipper size paling besar terus pki size 64...

CDM kak ana yg dulu..

CDM Kak ana dengan her dream car
lacto lite
Bagaimana NURICH LACTO-LITE dapat membantu anda?

    * Menyingkirkan toksin badan
    * Menggalakkan metabolism
    * Mengurangkan berat badan
    * Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
 * Membantu dalam penghadaman
    * Membantu melegakan sembelit
    * Membantu sintesis vitamin

So, ape tunggu lagi..call/sms sha (012-2151541) to book ur Premium Beautiful and sha bg sample lacto-lite untuk uols try ok :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Berkebaya dengan Premium Beautiful

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.