Advertisement

Sempena Hari Ibu

08 May 2011 - Sempena dengan sambutan hari ibu ni..nak buat special entry for my mum Maharom Binti Ahmad..even mak tak baca blog ni..tp blog ni ibarat diari aku..so nanti dah tua blh baca blk :)

Buat Mak tersayang...


Terima kasih sebab sentiasa jadi ibu & kawan sejati pada che a selama ni..terima kasih sebab sentiasa faham che a..sentiasa support bila che a susah dan senang..sentiasa jd pendgr setia tak kira masa..terima kasih sebab menjadikan che a insan yg sesempurna skrg ni.sesungguhnya hanya Allah yg dpt membalas jasa mak..terima kasih utk segala jasa mak jd pendgr setia bila che a putus cinta, bila failed exam, bila tension kerja, bila ade masalah, bila x cukup duit, bila segala2 nya laa...sesungguhnya mmg takde org lain dpt ganti tmpt mak...tiada rahsia antara kita..terima kasih mak sbb jaga che a dlm pantang...smpi che a terfikir..kalo mak dah takde che a tanak dah pregnant sbb tau hanya mak je blh jaga che a dlm pantang..uwaaa...sedihhh...

Mak..che a doakan mak sentiasa sehat untuk beramal kepadaNya, sentiasa dalam rahmat Allah, sentiasa dimurahkan rezeki...anak-anak mak sentiasa sayang & menghargai mak..SAYANGGGGGG MAAAKKKKK sesungguh mak tiada penggantinyaa....


Untuk diri sendiri, aku berjanji akan jadi mommy yg terbaik utk 2 jantung hatiku ni..kerana 2 insan ni juga aku kuat & tabah menghadapi segala cabaran & dugaan dalam hidup ini :)


Syafi & Syakir...mommy sayang korang berdua ...muahhhssss




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Sempena Hari Ibu

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.