Ads

Advertisement

Mother's day Celebration



The guys...

Takde plan pun nak celebrate hari ibu, coz aku ade new distributor orientation (NDO) harini..jadinya mmg tak plan nak celebrate pon..so last2 nak abes NDO tu mr hubby sms tanya nak balik kol bape..so terus la plan nak celebrate...so rawang ni mmg takde tempat yang menarik pon nak makan2 ..hehe..yg paling gah pon Secret Receipe jeklaa..so layannnnn :)



 
Melayan 2 org heroes ni

mamy & along mmg ske posing :)

Mommy with 2 sons :)

merenung masa depan ...

dedy ..

syakir mmg anak dedy :)

Along aka syafi anak mamy :)

peace !!

adik pon nak peace gak...
Overall sgt seronok eventho penat sangat...Alhamdulillah aku bersyukur dikurniakan suami & anak-anak yg cute dan comel..moga ikatan kami sekeluarga kekal hingga hujung nyawa & semoga rezeki mommy dalam bisnes sentiasa murah...ameennnn



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Mother's day Celebration

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.