Wishlist Hong Kong

Sunday, May 22, 2011

Yeayy tinggal lagi 3 minggu jek utk pergi Hong Kong dengan my biz partners...Yehuu seronok tak terkata..first time sha akan pergi trip dengan biz ni FOC plak tu..sure seronok..tambah2 lagi my leaders akan bwk 2 bus utk Hong Kong ni..so sure lg seronok..tak sabarnyaa nak jejakkan kaki ke Hong Kong setelah berpenat lelah..


So, bila dah namanya pegi Hong Kong maka misi utama ialah utk bershopping...yeaayy saya adalah kaki shopping..windows shopping sesorg pon jadik okk..dah buat wishlist dah utk Hong Kong ni...paling utama skali nak bli handbag!! target nak bli LV la plak gucci dah ade...


1st Choice : Sistina MM

2nd choice : Artsy MM

Yang ni wajib beli..target lama dah..insolite monogram wallet in rouge ...

pic google
So, sesapa yang nak kirim LV bgtau la eh..hehe..besnyaa nak shopping :)

You Might Also Like

1 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe