Hanis Haizi - My Great Mentor

Friday, July 29, 2011

Tag: Premium Beautiful,Premium Beautiful Testimonials



Hanis Haizi, itu nama yang sha really admire dulu.. Sha dah follow blog Hanis since 2009 dan sha join bisnes bawah kepimpinan Hanis since October 2010. That means, dah kurang lebih 8 bulan dalam bisnes ni. Dan insan bernama Hanis Haizi nilah yang terlalu banyak bantu sha.

Me & mummy in this beautiful bizz

Sha dulu (dan masih) seorang software engineer,takde pun terpikir nak involve dalam bisnes Premium Beautiful ni. Sebab tak pernah rasa ade keyakinan diri..seriously, yg ada cuma takot & takot..tp Hanis berjaya transform sha dari seorang yang asik dengan komputer je buat keje sia2 update status fb, blog hopping & online shopping kepada businesswoman yg hanya berbisnes mengguna blog dan internet.

wah baiknye haku dulu..huhu
Hasil canaian & air tangan Hanis jadilah sha yang baru, penuh confident & positive...Alhamdulillah...
 

masa ni baru 2 mths in this bizz..

tq mummy...

Sumer ni hasil bimbingan Hanis yang sentiasa support sha high and low. Bukan senang nak transform sha yang background software engineer ni kepada sorang business woman. Hanis la yang tak pernah kenal erti penat utk menggilap sha. Memang la setiap orang tu ade potensinya, as long as kita sanggup belajar dan Hanis Haizi 'is the best teacher'. Luv u dear...


DECISIONS and ACTIONS determine our RESULT !!

Tag: Premium Beautiful,Premium Beautiful Corset

You Might Also Like

3 comments

  1. Boleh I jadikan you mentor? Biasa I just becoming a silent reader jer..tetiba hari ni tengok you punyer blog terasa inspired pulak..Bestnyer you ada great leader macam Kak Hanis Haizi kan...

    ReplyDelete
  2. Boleh Imtiaz.. kumpulan tu banyak membantu.. leader hebat kita lebih teransang.. btw, u bawah leader mana ye..

    ReplyDelete
  3. Thanks...saya bawah CDM Azizul...anyway,you are great.. I ada baca NONA keluaran November, ada cerita Kak Hanis Haizi pergi Tokyo dengan Hai-O grup...best..

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe