Advertisement

Majlis Anugerah SM/SSM


Lama betol tak update blog ni..bz sgt lately..bz mengganti puasa..huh sapa suh ganti last minute kan..padan muka.. :( bz bantu biz partners nak kejar target dorg..bz keje kat ofis of coz la kan..taleh nk skip part tu :( tp Alhamdulillah masih enjoyyyy...

mak andams
Q nak naik stage
wif wanie, lynn, kak ayu & alya
masing2 bergaya sakan...
So harini Sabtu (16/7/2011) syarikat buat majlis anugerah SM/SSM..so, ni kali kedua naik pentas amik award..yg ni kira naik under ke blkg sat..hehe aritu naik masa diamond nite teradvance hehe...but this time mmg SANGAT-SANGAT enjoy FIRST sebab 8 orang biz partners naik amik award sama2..by right lebih tp ade yg ade hal family..ade yang pergi bercuti..ade yg kena p kelas...tp yg dtg ni pon dah cukup enjoy & happening..SECOND kali ni dpt melaram baju dr designer hikss..tq Zery :)
farah, mimie, me & nida
lapo dah time ni..tp mentennn
So, my target seterusnya nak make sure makin ramai biz partners naik pentas untuk next diamond nite..bila naik ramai2 ..baru la meletopss & enjoyyy..so meh layan pics
all leaders under my group
gedebasss
pose wajib


yeahh Ho Ho Holland!!!



tak sempat bergambo dgn suami terchenta...kita gambo dlm miss c jelaa :)


p/s anyone yang looking for part time & side income..do not hesitate to call me sha 012-2151541. 
Confirm ur first bonus for raya RM4500 :)




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Majlis Anugerah SM/SSM

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.