Advertisement

Testimoni Sendiri :)


Happy friday uolss...syukur masih bernafas & sehat walafiat...

So harini sha nak share, testimoni sha sendiri bila minum lacto lite, makan maharani & pakai Premium Beautiful :) wah lengkap giteww....

Ini adalah Nurich Lacto-Lite
Lacto-lite ni merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan badan kita. Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik, tidak mengandungin sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) makanya, sama sekali takkan menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit.


Sha minum lacto lite ni tiap2 hari seblm tido..rasa mcm susu yogurt..baru je start seminggu.seblm ni mmg tak penah cuba..tp lepas borak dgn k.na aritu rasa mcm rugi tak try..becoz dgn lacto lite ni mmg blh mengempiskan perot sbb bila kita dah senang membuang so takde la perot kita penuh..bila perut penuh tu yg memboncet :) penghadaman mmg sgt lancar...& one more thing org siap cakap muka sha nmpk glowing..mungkin sbb lacto lite ni mencuci usus then bila usus bersih seri wajah nampak la di muka..hah gitewww


Kebaikan Lacto Lite:
  • tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
  • kebolehan melekat pada sel usus dgn baik 
  • diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe) 
  • tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap) 
  • tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit. 

Saya sudah jatuh chenta pada lacto lite ..hihi..sbb kesan plg cepat seminggu dah nmpk , berat dah turun 2kg...membuang 3 kali sehari sure segala kotoran dalam perut abes dimusnahkan hehe...dan ditambah lg dengan pemakaian premium beautiful terus laa meletopss kann..perempuan mana tak nak nmpk cantek kan ;)

Macam sha sendiri tiap-tiap malam ini la supplement yang sha mkn b4 tidur :-

Herba Maharani & Lacto lite
Herba Maharani ialah ubat herba tradisional Cina ini mengandungi 16 jenis ramuan berharga dengan pati ayam selasih (Bai Feng Wan) sebagai ramuan utama. Ayam hitam ni memang digunakan sebagai amalan perubatan tradisional orang Melayu, Indonesia dan Cina. Banyak khasiatnya ayam hitam atau ayam selasih ni untuk wanita terutama yang telah berkahwin dan melahirkan anak. Yang dlm pantang sesuai amik as a jamu gitu..pastu sapa yang nak try conceive..pki Premium Beautiful & makan maharani secara consistent..insyaAllah dapat membantu :)

Kebaikan Herba Maharani : 
  • Melancarkan peredaran darah & menghilankan kelesuan
  • Menaikkan seri muka dengan mencantik, menegang & melicinkan kulit.
  • Mengubati haid tidak tetap, sengugut & monopouse
  • Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
  • Melegakan migrain & angin dalam badan
  • Menguatkan hati & buah pinggang 
  • Melegakan asthma
  • Baik untuk pesakit kencing manis
  • Menyelesaikan masalah buasir kecil
 
Hasil* dr pakai Premium Beautiful, minum lacto lite & makan herba maharani secara consistent :)
*yg color palldium silver
ok Sha just sharing my own testimoni, mmg sangat2 berkesan utk diri sha sendiri..so anyone yang berminat nak try Lacto lite & Maharani just call/sms me k..sha blh bg sample..

NOW ada promotion dengan setiap 3 kotak lacto lite dpt free 1 shaker & on top of that sha bagi 1 kotak Herba Maharani for FREE!!!
 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimoni Sendiri :)

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.