Advertisement

Premium Beautiful Business: Long Term Biznes!!


Hi uolss....
 
Mesti ada antara kita, yang masih tercari-cari ape biznes or side income utk menjana pendapatan keluarga kan? or at least tambah yang mana2 tak cukup tu...

Percayalaa, sha pon dulu mcm tu.. selalu imagine sorang2 mcm mana nak KAYA or at least ada DUIT...utk shopping @ pergi vacation.. Hmmmm

And bila tengok orang muda drive kereta besar, bawak designer handbag & selalu pegi oversea.. mesti terus terpikir "dia ni anak org kaya kot...tak pon sure laki dia kaya..bley?kekeke" 
Tapi sebenarnye bila buat biznes Premium Beautiful ni, Sha realized that :

Sha tak perlu jadi anak org kaya @ dapat husband kaya...

sebab kita sendiri mampu mengubah nasib kita! :)

This business is not all about making money semata-mata or ajak orang join biznes kita.. It is life changing process...
nak transform from :

Penakut jadi Berani
Pemalu jadi Peramah
Demotivated jadi Full of motivation
Pasif to active
malas pada rajin!

Orang tanya macam mana nak kekalkan biznes yang berpanjangan???
Senang saja... TARGETKAN UNTUK BIZNES PARTNER kita ... bila mereka DAPAT, mereka pasti HAPPY dan pastinya nak BUAT lagi!! Itu formula simple!! ini suma yg dah sha alami & pelajari berkat dorongan dan semangat dari my leader hanis haizi


And as a Leader, kita sentiasa kena berada di hadapan, kerana kitalah tunggak kejayaan biznes kita.. dan menjadi CONTOH yang terbaik buat business partners kita. Kalau buruk emak, buruklah anak2 nya...kalau mak elok insyaAllah anak2 semua duplicate je cara mak dia tadi..:D

Tiada pemimpin nak tengok rakan kongsi dia GAGAL...
Biznes ni win-win situation, kita kerja keras kita yang dapat bahagiannya.. dan konsep biznes yang dijalankan ialah TEAM WORK PROJECT! Best kan! Ada tak dalam kehidupan seharian rakan sekerja kita or bos kita nak tolong capaikan target kita? Or naikkan pangkat kita? U takkan jumpa mana2 biznes or di tempat kerja ada orang willing to do that.

So ape tunggu lagi! Ayuh bangkit segera!!!
Call me now Sha : 012-2151541



credit to my beloved leader hanis haizi muahhsss :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Business: Long Term Biznes!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.