Ads

Advertisement

Weekend Gateway - Genting Highland

Entry ni nak cite enjoy2 di genting ;) setelah bz berbiznes so inilah masa nak spent dgn my 2 heroes we ols pegi genting ni last 2 weeks dgn my bff mer & fida...plan last minutes..terus je pegi..mmg kitorg taleh nak buat proper plan sure tak jadi nyaa...
peaceeeee


So, our journey start as early as 8am..sbb plan nak breakfast di Goh Tong ..rumah sha nak ke genting tu sekejap jek tak sampai setengah jam pon..naik ikot batang kali..so yg paling excited of course la my 2 heroes..nak kejut bangun pagi pon senang jee...

bekfas roti canai dulu.. hehe

 pas breakfast terus naik cable car..mmg enjoy + seriau..ni pestime naik cable car dgn dorg ni..selalu naik keta jek..nak bg dorg rasa caner naik cable car hehe


beratur nak naik cable car
Adik macam siries je
Tinggi hokkayyy






kat atas tu tak la sejuk sgt pon..dah rasa cam kat antara gapi je cuaca nyee hehe..pegi kali ni mamy dia yg excited..keke smpi2 terus je naik menda alah bwh ni...

Yeayyy... dah sampai

mamy nak release tension dulu..main jerit2
pastu layan budak2 ni jeklaa main..sbb yg lain2 suma den tak berani nak naik kekkeeke
kuda terbang...
dady & syafi
eh lupa naik menatang ni jugak ;)
syafi tamo mamy naik sekali dgn dia.huhu..tgh tak puas hati tu
space shot kanak2...
adik yang dah mengantuk...
naik je ni teruss zzzzzzz...
anty fida, uncle pian, faris & sofia
syafi bersama mama angkat...syafi kalo ade anty mer mmg lupa mamy
mamy teringin nak naik ni..tapi....
ramai gile ok org Q...huhu
*kalo tak ramai org Q pon tanak naik..seriauuu
layan indoor plak..

Ok, overall mmg have a lots of fun...masuk umah salji...feeling2 nanti pegi Holland + Belgium main salji..keke takde pic dlm umah salji...pastu kol 2 dah gerak blk..coz mamy ade biz appointment plak...lepas bwk anak2 enjoyy bizness harus diteruskan ;)




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Weekend Gateway - Genting Highland

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.