Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432 Hijrah

Monday, September 05, 2011

Salam uols...lama tak update blog..seminggu tak berupdate...maklumlaa raya kan so mmg takde masa nk update..so arini kita layan gambar 1st day raya and masa blk kampung aritu..so this year turn blk kg i..mmg triple happy la kan..hehe we ols gerak dari umah sabtu (27/8/2011) tu  lepas subuh..Alhamdulillah jalan tak jem..so lebih kurang 3 jam je dah sampai Felda Tenang..kampung kelahiranku..ewahhh

encik driver

sepjg jln syafi layan utube..muka tak puas ati dok seblh bibik

muncung jeeee...

So deng dong deng dong kat kampung...tak sempat snap pics..mak bz uols..hari raya pertama my mum masak nasi beriani..mmg every year mcm tu ..tak nasi beriani, nasi jagung..then pas lelakis semua solat raya acara salam2 & amik gambar..tp gambar tah ape2 k..sbb susah sungguh nak bg dorg dok diam amik gambo..last2 mak dia yg feeling sesorg..tp layan je la k gambar raya yg tak seberapa ni haaa ;)


sepupu sepapat...

dengan bonda tercinta..tgk tu syafi susah betol nak ajak bergambar

my mom dgn cucus

momy & adik

dedy & adek
So, tu je la acara gambar2 raya di umah bonda..hehe byk lg gambar tp mls nk upload, tetiba plak mak ade keja kena buat ni haa..so penutup first entry hari raya dengan gambar perempuan bz ni ;)

busy kee??



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe