Ads

Advertisement

Farewell Mimie & Iftar di B32

wah dah last day kerja harini..mood nak kerja mmg kelaut dah ni...so kita update blog dulu ye..2 in 1 nye entry k..hehe mak mls uolss..
cerita pertama hehe..my beloved sister & friend Mimie buat LOA starting Sept, Mimie insyaAllah akan berhijrah ke Jeddah..so we ols pon celebrate la farewell mimie dgn membeli hadiah sahaja..taleh nak makan2 sebab puasa kan ;) sambil bg hadiah sambil photogedix skali

my ofismate yg sekepala ;)

geng mengular ..
Mimie..i'll miss u :(

uwaa sedih plak :( ..mimie ni mcm kakak2 i ..suka bg advise utk diriku yg tak berapa nak lurus ni :)


OK tamo sedih2..kita masuk plak cerita kedua..so mlm tu plak group cdm hanis punye turn bg talk kat kelas...so we ols beramai2 berbuka di B32.sgt meriah & happening..suka!!...one big happy family!!seriously i love this business & friendship..soooo muchhhh..semoga berkekalan..ameeennnn


premium beautiful breaking fast
mak-mak dara.. :)

PREMIUM BEAUTIFUL BREAKING FAST
borak-borak sebelum buka puasa...
hanis haizi
with CDM Hanis Haizi...
PREMIUM BEAUTIFUL VOGUE
vogue kee?
PREMIUM BEAUTIFUL GOSSIP
acara wajib... bergosip.. hikss
 
PREMIUM BEAUTIFUL PEACE
ade je topik nak gosip kenn..
PREMIUM BEAUTIFUL BIG FAMILY
BIG FAMILY!!!

OK ...di kesempatan ni sha nak ucapakan Selamat Hari Raya..Maaf Zahir & Batin..Kalo ade tersalah silap, termakan minum harap dapat halalkan ye. dan berhati2 memandu balik kampung...yeeyyy nak balik kampung!!!.jumpe lagi lepas raya...








If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Farewell Mimie & Iftar di B32

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.